Princ Louis se pretvara u pravog malog gospodina - i modela!

Princ William i Kate Middleton podijelili su dvije nove fotografije svog najmlađeg djeteta uoči njegovog četvrtog rođendana.

'Sutra 4 godine!', napisali su ispod preslatkih fotografija u petak.

Na snimkama, koje je snimila Kate, Louis bosonog trči na plaži i vragolasto se smiješi kameri. Na drugoj fotografiji zauzeo je pozu držeći narančastu loptu u ruci.

Louisova odjeća za fotografiranje uključivala je kratke hlačice i bijelo-plavu košulju s ovratnikom ispod svijetlosivog džempera sa šarenim zvijezdama na prsima.

'Tako je narastao', glasio je jedan komentar, a zatim drugi u kojem je stajalo: 'Vrijeme brzo prolazi sretan rođendan'.

Drugi su obožavatelji nazvali mališana (iako ne zadugo) 'sjajnim', 'zgodnim' i 'slatkim', dok je drugi čak rekao da izgleda kao 'mješavina Charlotte i Georgea!'

Princ Louis je mješavina starije sestre Charlotte i brata Georgea
Profimedia 

Louisova sestra, princeza Charlotte, početkom sljedećeg mjeseca napunit će 7 godina, a njegov stariji brat, princ George, kasnije ovog ljeta navršit će 9 godina.

No, osim Louisovog rođendana, na isti dan je i imendan njihovog starijeg sina George. Naime. diljem svijeta obilježava se godišnjica smrti svetog Jurja, a slavi se na razne načine, uključujući ples morrisa ili jednostavno vješanje križa svetog Jurja.

Kao što je moderna tradicija, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea često snimaju i objavljuju profesionalne fotografije kako bi obilježili posebne prilike.

Kate Middleton i princ William često snimaju i objavljuju profesionalne fotografije kako bi obilježili posebne prilike
Profimedia 

Njihov posljednji veliki fotografski zadatak bio je krajem prošle godine za obiteljsku božićnu čestitku 2021.

Za fotografiju - koja je snimljena u Jordanu na privatnom putovanju - William (39) i Middleton (40) odjenuli su ležernu odjeću i pozirali sa svoje troje djece. 

'Drago mi je što možemo podijeliti novu sliku obitelji koja se nalazi na ovogodišnjoj božićnoj čestitki', stoji u natpisu na Instagramu.

Jordan zauzima posebno mjesto u vojvotkinjinom srcu, jer je dvije godine svog djetinjstva provela živeći u zemlji dok je njezin otac radio za British Airways.

William je sa svoje strane posjetio Jordan i Bliski istok na službenoj turneji 2018. godine, obećavajući da će se jednog dana vratiti sa svojom djecom.

U galeriji pogledajte više fotografija Kate i Williama s djecom.

Profimedia Kate Middleton i princ William