Intenzivna potraga za nestalnom zvijezdom Big Brothera Marijanom Seifert je u tijeku. Policija u potragu uključila i dron, a njezine su stvari pronađene samo nekoliko stotina metara od doma.

O Marijaninu nestanku oglasila se i njezina sestra Maja Kovačević. 'Što da kažem? Ne znam ništa, osim da je nestala i da ju tražimo', rekla je Maja za Kurir.

Marijana Seifert je nestala u Zagrebu
Goran Stanzl/PIXSELL 

Otkrila je i je li znala za ikakve probleme u braku Marijane i njezina supruga Karla, koji je nestanak i prijavio. 'Ne, koliko znam sve je bilo u redu', odgovorila je Maja.

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualna tetovaža na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo crvenom crtom i svijetle tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Informacije možete dostaviti putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.