Iznenadna smrt povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića. On je posljednjih 10 godina proveo s domaćom voditeljicom Nikolinom Pišek Ristović.

Vidoje je Nikolinu prvi put ugledao u Dubrovniku 2012. godine, a nakon toga se neko vrijeme nisu vidjeli. Sreli su se ponovno iste godine u Beogradu, gdje je ona bila na poslovnom putu, a uskoro su svima objavili da su zajedno.

Nikolina Ristović i Vidoje Ristović zajedno imaju kćer Unu Sofiju
Story arhiva 

Vidoje je samo nekoliko mjeseci kasnije kleknuo pred Nikolinu i zaprosio ju. Pred oltar su stali 2013. godine u luksunom hotelu u Monte Carlu. Pozvali su 70 najbližih prijatelja i članova obitelji.

Nikolina je Jutarnjem listu nakon vjenčanja rekla da nikada nije zamišljala svoje vjenčanje.

'Tako o braku nisam ni razmišljala, sve do trenutka dok nisam upoznala Vidoja. Jer, ovo što imam s njim emotivnije je i jače od bilo čega prije. Tek sada mogu reći da proživljavam ljubav u punom smislu te riječi. Što kod njega najviše cijenim? To što je pravi autentični muškarac, vrsta za koju sam mislila da uistinu više ne postoji', ispričala je tada.

O Vidoju je uvijek govorila samo najljepše, a otkrila je i da je on najosebujniji čovjek kojega je u životu upoznala.

Zaprosio ju je tako što joj je, dok su s prijateljima bili vani, ugurao prsten u ruku i rekao: 'Ne moraš mi sad ništa reći. Ti malo razmisli, pa kad vidiš što hoćeš, onda mi reci'.

Voditeljica je otkrila da nije trebala puno razmišljati. 'Znala sam odmah! I rekla sam da', ispričala je Jutarnjem listu 2013. godine.

Vidoje je prije Nikoline bio u braku u kojemu je dobio kći Mateu (12), a povjesničar i voditeljica zajedno imaju kći Unu Sofiju. Upravo je njezina fotografija posljednja koju je objavio na društvenim mrežama samo nekoliko sati prije iznenadne smrti. 'Krv nije voda. Znatiželjna tatina djevojčica. Uh, samo kad izađosmo', napisao je ponosni tata.

Vijest o suprugovoj smrti potvrdila je za Novu.rs Nikolina koja je kratko rekla da je hitna pomoć u njihov dom stigla nešto nakon ponoći.

Više fotografija Vidoja i Nikoline pogledajte u galeriji.

Story Vidoje Ristović i Nikolina Pišek zajedno su bili 10 godina