Bojana Gregorić Vejzović i plesni partner Gordan napustili su ove nedjelje show 'Ples sa zvijezdama'.

Oni su za izvedbu plesa cha cha cha dobili 33 boda od žirija i dodatni 1 bod iz latino maratona.

'Sami tvoj uvod je bio odličan i mislim da ga ni sama Tajči ne bi tako dobro izvela. Osim tehničkih aspekata volio bih dalje vidjeti da u latinoameričkim plesovima daš malo više osobnosti', pohvalio je Marko Ciboci Bojanu i Gordana.

'Meni se činilo da ti jako dobro stoji ova uloga koketuše. Ono gdje ja mislim da je bilo malo problema je to uzemljenje, ali rade ti kukovi, imaš liniju, tako da ćemo zanemariti to i meni je ovo bilo jako dobro', komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

'Bojana kod tebe se osjeti da malo bolje vladaš u standardnim plesovima. Pošto ovo nije tvoja zona komfora mislim da si se jako dobro snašla i izgledaš mi kao curica', rekla je Franka.

'Sve su rekli, malo ti bolje stoji standard. Meni je super onaj tvoj klik koji se desio', nadovezao se Igor Barberić.

Unatoč visokim bodovima i komplimentima žirija Bojana i Gordan su se našli u eliminaciji s Filipom Vidovićem i Paulom te Markom i Gabrielom koje je žirio spasio od ispadanja. Filip i Paula su dobili više glasova gledatelja pa su Bojana i Gordan napustili show.

'Ja ti, Maja, ne želim oduzeti posao', rekla je Bojana s mikrofonom u rukama aludirajući na Vlatku Pokos i njeno ispadanje u drugoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama'.

'Meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se Maja da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao', rekla je tada Vlatka.

'Želim vam svima da s 50 godina plešete ovako kao ja', poručila je na kraju Bojana i zahvalila se Gordanu.