Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PJEVAČICA S NAJDUŽIM STAŽOM U MAGAZINU POBIJEDILA JE TEŠKU BOLEST U 20-IMA: 'Savršen dan da budeš zahvalan...'

Andrea Šušnjara je objavila fotografije iz Munchena.

 Andrea Šušnjara pobijedila je tešku bolest s 20 godina Izvor: Instagram

Najdugovječnija pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara (35) otkriala je na Instagramuu da trenutno uživa u njemačkoj metropoli.

'Nedjelja je savršen dan da napuniš svoju dušu i da budeš zahvalan za svaki od tvojih blagoslova', poručila je Andrea. Lijepa Splićanka je pozirala u Munchenu u crnom kompletu s kratkim hlačama koji je uskladila s bijelim tenisicama.

Fanovi su je obasuli komplimentima. 'Bravo, ljepotice', 'Kraljica', 'Predivna si', poručili su pjevačici.

Inače, Andrea nije imala nimalo lak životni put i počela je pjevati u Magazinu 2010. nakon što su prije nje na tom mjestu bile Ljiljana Nikolovska, Danijela Martinović i Jelena Rozga, no brzo se snašla. Splićanka je završila dva fakulteta, Filozofski i Glazbenu akademiju, a njena majka ju je odgojila sama.

'Odgojila me samohrana majka, koja mi je usadila emotivnu snagu i pokazala mi koliko žena može biti jaka i snažna te me naučila da ne ovisim ni o kome', ispričala je jednom prilikom Andrea za Večernji list.

Svojedobno je istaknula da njezin otac nije bio uz nju kada joj je bio najpotrebniji pa joj nije bio zanimljiv kada joj se konačno nakon silnih godina javio. Pjevačica je najteže razdoblje u životu proživljavala kada joj je kao 20-godišnjakinji dijagnosticiran rak jajnika na rutinskom ginekološkom pregledu.

'Jako mlada sam dobila rak jajnika, sa samo 20 godina. Bio je to jedan jako težak i mukotrpan proces, dvije godine sam provela u bolnici. Mogu samo da reći da čovjek iz toga svega izađe samo jači, ima drukčije poglede na život', rekla je jednom prilikom za Express.

Unatoč svemu što je prošla, Andrea je poznata po pozitivnom stavu i veseloj naravi.

Više fotografija pjevačice pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image