U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu u utorak navečer je svečano otvoren 20. Queer Zagreb festival, a na predstavu 'Yira', su stigli i Jelena Veljača i njezin suprug Vito Turšić. Predstava je nastala u suradnji s izvođačima, seksualnim radnicama, radnicima i queer aktivistima iz Argentine.

Par je spremno pozirao fotografima, a 41-godišnja glumica i scenaristica te osam godina stariji suprug nisu skidali osmijeh s lica, ali ni ruke jedno s drugoga, čime su još jednom dokazali da su najzaljubljeniji domaći par.

Uvijek dotjerana Jelena je i ovaj put svojom odjevnom kombinacijom pokazala da je jedna od modno najosvještenijih poznatih žena u Hrvatskoj.

Jelena Veljača i Vito Turšić
Robert Gašpert 

Jelena inače na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije sa suprugom na kojima izmjenjuju nježnosti.

Podsjetimo, par se vjenčao u lipnju prošle godine. Jelena iza sebe ima već dva braka. Prvi je bio s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, koji je trajao od 2009. do 2012. godine. Tri godine je bila u braku i s glumcem Draženom Čučekom, s kojim je nakon razvoda 2018. godine ostala u prijateljskim odnosima zbog petogodišnje kćerkice Lene.

Vito također iza sebe ima brak i djecu.

Za svoje treće vjenčanje koje se održalo u Botaničkom vrtu u Zagrebu, Veljača je izabrala kratku Alexander McQueen haljinu dok joj je kosa bila raspuštena. 

Više fotografija s vjenčanja pogledajte u fotogaleriji:

Filip Hofer Jelena Veljača i Vito Turšić vjenčali su se u lipnju 2021.