Slaven Bilić na Poljudu je pratio utakmicu Hajduka i Rijeke u finalu Hrvatskog nogometnog kupa, a bio je u društvu sina Lea i Nike Kranjčara.

Slaven je bio odjeven u bijelu, a Leo u košulju bež boje. Društvo im je u svečanoj loži pravio Niko Kranjčar.

U siječnju su otac i sin viđeni u hotelu Esplanade u Zagrebu. Leo je prvo bio u društvu atraktivne manekenke Lućane Mirko, a nakon što je ona otišla, pridružio mu se otac Slaven.

Mlađi Bilić skroz je promijenio svoj imidž pa je od slatkog dječačića izrastao u ozbiljnog rokera. Pustio je kosu i bradu.

Leo Bilić i Slaven Bilić na derbiju Hajduka i Dinama
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Lea su u prošlosti povezivali s Laurom Jurčević, kćeri bivšeg trenera Dinama Nikole Jurčevića. Slaven Bilić i Nikola Jurčević dugogodišnji su prijatelji i nogometni suradnici, a zajedno su i radili u Engleskoj, pa ne čudi što su se i njihova djeca često družila.

Ipak, mediji su nagađali da između mladog Lea i Laure ima nešto više od prijateljstva.

25-godišnji Leo najstarije je dijete i jedini sin bivšeg nogometnog reprezentativca kojeg je dobio u prvom braku sa suprugom Andrijanom s kojom ima i kći Alanu, a s Ivanom Đeldum s kojom je od 2008. godine u braku, ima tri kćeri.

Naime, unatoč snažnoj želji da spase brak, bivši nogometaš i nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, nakon četrnaest godina, 2007. godine razveo se od supruge Andrijane.

'Ne želim ništa komentirati. To je moj privatan život', izjavio je tada Slaven.

Više fotografija Slavena Bilića  i supruge Ivane Đeldum pogledajte u fotogaleriji:

Story arhiva Slaven Bilić i Ivana Đeldum su zajedno od 2008. te imaju tri kćeri