Uspjeh djeteta ponos je svakog roditelja, a svoju sreću zbog sinove diplome nije skrivala ni slavna holivudska glumica Catherine Zeta-Jones (52).

Na Instagramu je tako objavila fotografiju na kojoj grli svog sina Dylana (21) koji je diplomirao.

'Čestitke na diplomi mome sinu, mom ponosu, mojoj sreći, Dylanu. Neopisivo sam ponosna na tebe i volim te beskrajno', napisala je u objavi ispod koje su se samo nizale čestitke sinu glumice i slavnog glumca Michaela Douglasa (77).

Catherine i 25 godina stariji Michael u braku su od 2000., a inače ne dijele baš često fotografije svoje djece. Supružnici osim sina Dylana imaju i kćer Carys (18).

Inače, nije bilo baš sve bajno u 22-godišnjem braku Catherine i Michaela. Američki mediji su saznali 2013. da supružnici žive odvojeno i razmišljaju o razvodu, no ipak su se pomirili te iste godine. Kasnije je Douglas istaknuo da je sretan što mu je Zeta-Jones supruga.

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones u braku su od 2000. godine
Profimedia 

'S godinama sam naučio poštovati i cijeniti. A dio toga je i starenje jer vam je preostalo ograničeno vrijeme i možete to učiniti najbolje što možete', ispričao je.

Dodao je kako je sklon provoditi mnogo više vremena sa suprugom nego s bilo kojom drugom osobom. 'Pokušavam biti što pažljiviji prema njoj koja mi je najbliža umjesto da gubim vrijeme s ljudima koje jedva poznajem', naglasio je i otkrio da bi ona i Catherine voljeli zajedno glumiti u filmu.

Catherine je bila uz Michaela i kada se borio s karcinomom grla o kojem je tek kasnije progovorio. Glumac je 2015. rekao da mu je žao zbog njegovih izjava u vezi s rakom koje je dao u intervjuu za The Guardian.

Dvostruki oskarovac je tada ispričao da je njegova bolest možda uzrokovana pružanjem oralnog seksa čime je okrivio svoju suprugu. 'To je bila jedna od onih nepromišljenih stvari i požalio sam zbog sramote koju sam uzrokovao Catherine i njenoj obitelji', ispričao je.

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas imaju dvoje djece
Story 

Njegova izjava je i bila navodno okidač za razgovor o razvodu koji je pokrenula Zeta-Jones.

Par je teške trenutke proživljavao i zbog glumičina bipolarnog poremećaja. Karakteriziraju ga velike depresivne epizode koje se izmjenjuju s hipomanijskim epizodama. Depresija se manifesira većim intenzitetom od manije. Tijekom napada hipomanije raspoloženje se popravlja, potreba za snom se smanjuje, a psihomotorna aktivnost ubrzava.

Zbog toga je Catherine svojedobno boravila u psihijatrijskoj klinici i maknula se od posla i svega što bi joj uzrokovalo bilo kakvi stres.

Više fotografija slavnog holivudskog para pogledajte u galeriji.

Profimedia Catherine-Zeta Jones i Michael Douglas u braku su od 2000.