Madalina Ghenea (34), rumunjska manekenka i glumica koju nazivaju najljepšom ženom na svijetu, pojavila se na crvenom tepihu na zatvaranju filmskog festivala u Cannesu. Svojim zanosnim oblinama je sve prisutne ostavila bez daha.

Pojavila se u smeđoj pripijenoj haljini s prorezima, a pažnju je plijenila i dubokim dekolteom.

Madalina Ghenea je zanosno pozirala na crvenom tepihu u Cannesu
profiemdia 

Madalina slovi za najljepšu Europljanku, a rođena je u Rumunjskoj. S 15 godina preselila se u Italiju kako bi se bavila manekenstvom, a danas je veoma popularna.

U filmu ‘House od Gucci’, u kome jednu od glavnih uloga ima Lady Gaga, a ona u ovom filmskom ostvarenju tumači mladu Sofiju Loren. Ulogu je i dobila upravo zbog toga što neodoljivo podsjeća na čuvenu glumicu.

Podsjetimo, talijanski mediji prozvali su je modernom Sofia Loren, a pisali su i da se izoperirala kako bi sličila na slavnu glumicu. Mnogi su joj zamjerali što se podvrgnula plastičnim operacijama, ali jedna od najpoželjnijih žena svijeta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

Madalena je otkrila da je i dan danas nesigurna u vezi svog izgleda, a da brine bez razloga možete zaključiti po njenim fotografijama.

Više fotografija lijepe Madaline pogledajte u galeriji.

Instagram madalina ghenea