Splitska glumica Ana Gruica Uglešić prije četiri godina sudbonosno 'da' izrekla je uglednom psihijatru Boranu Uglešiću. Par je i danas zaljubljen kao prvog dana, a glumica je nedavno u jednom intervjuu otkrila što najviše voli kod svog supruga.

'Čovjek je koji se ne srami da mu žena ima vlastito mišljenje. Baš zato sam u naša četiri zida pristala mu biti žena čak i u onom najstaromodnijem smislu. Potpuno posvećena obitelji. Patrijarhat koji sam sama odabrala u znak zahvalnosti za ukazano povjerenje i slobodu. Ne zato što moram, nego zato što to želim. To je samo jedna od lepeze kvaliteta kojih ima i kao čovjek i kao liječnik', rekla je za tportal.

Ana Gruica Uglešić u braku je pet godina
Ivo Cagalj/PIXSELL 

S Boranom je Ana prohodala 2017. godine, nakon njezina prekida s piscem Hrvojem Šalkovićem. Vjenčali su se samo tri tjedna nakon što je Boran kleknuo pred nju, a na ceremoniji su bili samo njima najvažniji ljudi.

Nakon svadbe je na Instagramu otkrila da je vjenčanje trebalo biti potpuno tajno, no zbog ljubavi koju je osjetila odlučila je podijeliti s drugima.

'Cijeli ovaj mjesec sam mislila kako ovo mora biti 'tajno'. Kako je cool (konačno) čuvati svoju intimu, a i planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno. Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi... Jer samo su ljubav i obitelj ono bitno', napisala je Ana uz fotografiju Boranova oca na kojoj on čeka vjenčanje svoga sina.

Par se vjenčao na otoku Šolti, a Gruica je nosila vjenčanicu domaćeg dizajnera Arilea. Nosila je i kapicu koju joj je, prema njezinoj želji, izradila kostimografkinja Ankica Matijaš.

Gruica iz veze s Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana, a pohvalan je odnos koji zbog dječaka ima s bivšim partnerom. Poznato je da su Ana i Hrvoje zbog sinčića ostali u dobrim odnosima nakon prekida te da se zbog njega često i vide. Ana je nedavno rekla i da je ponosna što njezin sin ima divnog oca poput Hrvoja, a otkrila je i da je dječak jako blizak s očuhom Boranom.

Više fotografija lijepe splitske glumice pogledajte u galeriji.

Instagram Ana Gruica Uglešić u braku je s psihijatrom Boranom Uglešićem