Modna revija pod nazivom Fashion show, Ivane Jurić Design, održana je u nedjelju na Trgu Republike Hrvatske ispred Hrvatskog narodnog kazališta.

Među brojnim poznatim osobama koje su posjetile reviju, bila je i Lucija Lugomer, naš najpoznatiji plus size model

Lucija je blistala u dugačkoj crnoj haljini s volanima. Raskošni dekolte i gola ramena su dala dozu lepršavosti,a duboki prorez na donjem dijelu je doprinio da izduži noge kao i cijelu figuru. Sve je zaokružila crnim sandalama na petu, a kombinaciju podigla crvenom torbicom.

Tako nije teško primijetiti kako je Lucija sve odvažnija i elegantnija u modnim odabirima, posebno s haljinama s kojima ne griješi.

Lucija Lugomer na modnoj reviji ispred HNK
Marko Lukunić/PIXELL 

Podsjetimo, Lucija je nastupala u showu Ples sa zvijezdama, a natjecanje je s plesnim partnerom Marko Šapinom, napustila u trećoj emisiji. Iako po glasovima žirija tada nisu imali najmanje bodova, publika je presudila ovome paru.

'Ono što bih izdvojila kao neki minus i na što nisam bila spremna je toliko izuzeće od privatnog života i možda poslovnog života jer jednostavno iziskuje jako puno discipline i vremena prvenstveno. U cijeloj toj priči mi je jako nedostajaosin jer je u fazi kada jako intenzivno prolazi kroz svoje faze, sada je počeo brbljati i to je nešto što nikako ne želim propustiti i što mi je nedostajalo', rekla je nedavno o svom sudjelovanju za Story.hr.

Iz ovog projekta razvilo se i novo prijateljstvo. 'Kao najljepši dio cijele priče je to što sam upoznala Marka Šapinu, mog plesnog partnera, koji se tako lijepo uklopio u osobu kakva sam ja. Jednostavno pun je poštovanja i jako, jako drag čovjek kojeg se evo nadam da ću imati zauvijek', kazala je Lucija.

Inaće, Lucija koja je od 2015. s poduzetnikom Danijelom Grlićem. Vjenčali su se 2018., a imaju dvogodišnjeg sina Leona.

Više fotografija Lucije Lugomer i supruga Danijela pogledajte u fotogaleriji.

Story Lucija Lugomer je u braku s poduzetnikom i sushi majstorom Danijelom Grlićem