Od iznenadne smrti Vidoja Ristovića prošlo je mjesec dana, a njegova udovica Nikolina Ristović se ne može pomiriti s gubitkom.

Njeni su prijatelji za srpske medije ispričali da je voditeljica neutješna.

Nikolina Ristović plače za pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem
Robert Gašpert 

'Vijest da je Vidoje preminuo i način na koji se to dogodilo je Nikolinu u prvom trenutku toliko šokirala da nije znala gdje se nalazi.Pogreb i svi ti događaji su joj prošli u nekom bunilu, jednostavno kao da je bila druga osoba. Iako su mnogi komentirali da ne izgleda kao klasična ucviljena udovica, ona je tugu nosila u sebi i dostojanstveno, kakva je uvijek i bila. Ipak, kada je sahrana završena i kada se vratila u Zagreb, sve joj se skupilo. Iako joj je kći velika utjeha i mnogo joj znači što je pored nje, ona je jako tužna. Neprestano plače i gleda zajedničke slike s Vidojem. Puno joj znače te uspomene’, prenosi izjavu Nikolininog prijatelja Kurir.

Nikolina navodno svaki dan gleda i fotografije Vidojeva groba, kao i sahrane i cvijeća koje su mu prijatelji i obitelj ostavili na grobu.

Nikolina Ristović ne može preboljeti smrt Vidoja Ristovića
Instagram 

Ona stalno gleda te slike vijenaca, buketa. To je tako potresno. Samo plače i doziva Vidoja. To ju je baš slomilo. Ona je stopirala i sve radove na novoj vili u Zagrebu, nije joj ni do čega i ne želi time da se bavi. Više joj ništa nije važno sad kad nema njenog Vidoja’, otkrio je Nikolinin prijatelj.

Podsjećamo, nedavno su objavljeni rezultati obdukcije preminulog Vidoja. Kako piše Kurir, vještačenje Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrdilo je da je Ristović preminuo 8. svibnja 22 minute nakon ponoći zbog upale srčanog mišića.

Toksikološka analiza utvrdila je i da je Vidoje u trenutku smrti imao 2,83 promila alkohola u krvi, a kako Kurir prenosi, konzumirao je i sedative, no ne u količini koja bi mogla izazvati smrt.

Objavljeni su rezultati obdukcije Vidoja Ristovića
Instagram 

Nakon objave nalaza obdukcije, u javnosti se oglasio Viktor Ristović, otac pokojnog Vidoja, poznat i kao Miša Grof. Otkrio je da sumnja u istinitost obdukcijskih nalaza.

Srpski su mediji, nakon Vidojeve smrti puno pisali o tome kako se njegova udovica Nikolina i otac Viktor ne slažu, a oni su te glasine opovrgnuli već na pokopu kad se Viktor nije odvajao od shrvane Nikoline te ju je grlio i držao za ruku.

Sad je potvrdio da se s Nikolinom čuje, a iz njegovih riječi je jasno da između njih nema zle krvi.

‘Kako se ne bih čuo s Nikolinom, ona je moja snaha’, rekao je za 24 sata. Dodao je i da o nalazima obdukcije njih dvoje nisu razgovarali.

Još fotografija Vidoja i Nikoline pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Nikolina Ristović u braku je s Vidojem Ristovićem s kojim ima kći Unu Sofiju