Prema samoproglašenoj kraljevskoj stručnjakinji Angeli Levin, 'bijesni' princ Harry vjerojatno će htjeti 'ispriku' jer su ga kraljica Elizabeta II. i ostali kraljevski članovi ignorirali i odbacili na prošlotjednom platinastom jubileju.

Meghan Markle i princ Harry prisustvovali u kraljičinoj proslavi jubileja
Profimedia 

'Mislim da je bio jako, jako uzrujan što je bio uglavnom ignoriran', rekao je biograf princa Harryja i Camille Parker Bowles za Sun. 'I osjeća da mu se duguje isprika'.

U svom osvrtu na 'samodestruktivno' Harryjevo držanje na službi za Dan zahvalnosti u katedrali St. Paula prošlog petka, kraljevska analitičarka je rekla: 'Ono što mi se toga dana zaista isticalo je Harryjev bijes – sve njegove emocije se vide na njegovom licu i izgledao je potpuno bijesan.'

Levin — koji je navodno proveo godinu dana s Harryjem (37) dok je pisao svoju biografiju — osvrnuo se na međunarodnu kontroverzu oko fotografije koja je nastala kada su on i Meghan Markle (40) predstavili Lilibet (1) Elizabeth po prvi put prošle srijede, nakon što su se stigli u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi sudjelovali u proslavi platinastog jubileja.

Princ Harry i Meghan Markle bili su na službi za Dan zahvalnosti u katedrali st. Paula
Profimedia 

Više medijskih kuća tvrdilo je da je paru odbijen zahtjev za fotografiranjem 96-godišnjeg monarha i njihove kćeri – a jedan anonimni izvor tvrdi da im je rečeno: 'Nema šanse. To je privatni obiteljski događaj', prvotno je objavio Sun. Taj isti izvor također je tvrdio da su Elizabetini čuvari bili zabrinuti da će Harry i Meghan proslijediti fotografije američkim televizijskim mrežama.

Tajnica za komunikacije kraljice Elizabete odbila je zahtjeve za komentarom o proturječnim izvješćima oko 'privatnih' sastanaka. Međutim, insajder koji poznaje situaciju rekao je za The Post da su izvještaji lažni: 'Uživali su u privatnom i intimnom posjetu kraljici', rekao je izvor, dodajući da se Harry i Meghan nisu ni trudili tražiti fotografije s obzirom da se 96-godišnji kraljica nije dobro osjećala.

Page Six izvijestila je da odbjegli par također nije provodio privatno vrijeme s princom Williamom i Kate Middleton tijekom njihovog kratkog jubilarnog posjeta. U međuvremenu, Williamova obitelj je navodno odbila poziv Harryja i Meghan da prisustvuju Lilibetinom prvom rođendanu.

Kate Middleton i princ William nisu mogli doći na proslavu rođendana malene Lilibet
Profimedia 

Pričalo se i da im je zabranjeno pojavljivanje na balkonu Buckinghamske palače zajedno s Elizabeth, princem Charlesom i drugim starijim članovima kraljevske obitelji.

Nakon što je par izviždan kad se pojavio na jubilarnom događaju u katedrali St Paul's u petak, u nedjelju su odletjeli iz Ujedinjenog Kraljevstva, prije nego što je višednevno slavlje uopće završilo. Međutim, izvori su za The Post rekli da to nije razlog - Harry i Meghan su oduvijek namjeravali biti na samo dva događaja i otići.

Ipak, Levin je tvrdio da je princ Harry vjerojatno bio izvan sebe nakon što su ga je većina kraljevskih članova ignorirala.

Kraljica Elizabeta na balkonu je bila samo s kraljevskim članovima koji obnašaju službu
Profimedia 

'Mislim da je to stvarno zanimljivo - mogao je osjećati mnogo stvari', teoretizirao je Levin, dodajući da je princ Harry možda 'žali zbog onoga što je izgubio' nakon što je slavno napustio svoju kraljevsku ulogu 2020.

Međutim, Levin je, na primjer, rekao da vjeruje da je 'Harry taj koji bi se trebao ispričati'.

'Rekao je tijekom intervjua s Oprom da su Charles i William zarobljeni, te da ga je otac odbacio, ne možete samo tako biti grubi prema ljudima i očekivati ​​da će vam ponovno otvoriti svoja srca.'

Levin je također okrivio princa Harryja nakon što su viši članovi kraljevske obitelji navodno odbili prisustvovati Lilibetinoj rođendanskoj zabavi, tvrdeći da je princ jednostavno zaboravio provjeriti raspored svog starijeg brata da vidi je li slobodan.

'Navodno su pozvali Kate i Williama i djecu na zabavu', ustvrdio je kraljevski insajder. 'Međutim, nisu se potrudili saznati da će oni ujutro biti u Walesu i vratiti se kako bi se spremili za jubilarni koncert poslijepodne, tako da nisu mogli ići.'

Bez obzira na osjećaje princa Harryja po tom pitanju, Levin vjeruje da će prividna kraljevska neslaganja negativno utjecati na streaming karijeru Sussexesa, koji su potpisali višemilijunski ugovor s Netflixom 2020. nakon preseljenja u SAD. Nedavno je platforma za streaming dala zeleno svjetlo za dokumentarne filmove odbjeglog para koji su se rasplamsali 'kod kuće'.

'Čuo sam da Netflix želi njihove fotografije s kraljevskom obitelji', rekao je Levin tijekom nedavnog pojavljivanja u konzervativnom talk showu GB News. 'Prodali bi ih. To bi im bilo jako vrijedno, vrlo vrijedno.'

Nastavio je: 'Iskoristili bi je [fotografiju] za Netflix. Bila bi im velika čast da imaju fotografiju djevojčice s njezinom prabakom'.

U galeriji pogledajte više fotografija s kraljičinog platinastog jubileja.

Profimedia Proslava kraljičinog jubileja