Nakon što je napustila predsjedničku dužnost, Kolinda Grabar Kitarović doživjela je svojevrsnu transformaciju i već se mjesecima najviše priča o tome kako je drastično smršavjela, ali i o novim modnim kombinacijama kojima ističe nikad vitkiju liniju.

Bivšu predsjednicu najčešće viđamo u vrlo elegantnim kombinacijama, ali dobro je poznato da se i ona nekad voli opustiti. 

Kolinda je na Facebooku objavila fotografije iz Pariza, s utakmice Hrvatska- Francuska gdje je pozirala u kockastom dresu, a i u ležernom izdanju izazvala je veliki interes navijača koji su se htjeli slikati s njom.

Iako se na tribinama našla u opuštenom izdanju, noseći jednostavne krem hlače i nešto širu majicu s crveno bijelim kockicama, i dalje je vidljivo da liniju održava.

Uz fotografije objavila je status na francuskom jeziku.

'Sretno Hrvatska. Dobra večer Francuska. Lijepo je vidjeti vas opet. Hvala svim navijačima koji su mi priredili tako toplu dobrodošlicu', poručila je i demonstrirala svoj talent za jezike.

Inače, u njenoj je biografiji navedeno da bivša predsjednica tečno govori engleski, španjolski i portugalski jezik te da se služi talijanskim, francuskim i njemačkim jezikom.

Kolinda ne skriva da voli nogomet i da je strastvena navijačica, a kad god se pojavi na tribinama to ne može proći neprimijećeno.

Krajem travnja bila je snimljena na tribinama stadiona u Maksimiru odakle je gledala prijateljsku utakmicu između GNK Dinama i kluba Dinamo Kijev. Kolinda je i taj put privukla pozornost fotografa pojavivši se u svjetloplavom strukiranom sakou u pastelnoj nijansi kojim je još jednom istaknula liniju i crnim hlačama.

Tom joj je prilikom društvo pravio njen nekadašnji savjetnik Tomislav Madžar.

Više fotografija Kolinde Grabar Kitarović pogledajte u galeriji:

Instagram Kolinda Grabar- Kitarović