Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ELLA S KĆERI RADILA ONO ČEMU SMO KAO DJECA SVI JEDVA ODOLJELI: 'Kad dijete rodi dijete'

Ella Dvornik pokazala je kako se zabavlja sa svojom djecom.

 Ella Dvornik često mijenja frizure Izvor: Instagram

Da je važno zabaviti dijete u sebi dobro zna Ella Dvornik, a sada je na Instagramu pokazala kako to radi u druženju s kćerima. 

Na svom je Instagramu podijelila video na čijem početku s kćeri Baile Dee skače na trampolinu, a onda su djevojke zabavu preselile u spavaću sobu. Tamo su se nastavile zabavljati skačući po krevetu.

'Kad dijete rodit dijete', napisala je Ella u opisu preslatkog videa koji otkriva kako se druži sa svojom djecom.   

Ella je svoje dvije kćeri dobila u braku s Charlesom Pearceom koji je prije nekoliko dana proslavio 44. rođendan. Ona mu je rođendan čestitala u svom stilu - uz pjesmu i šalu. Na Instagramu je objavila video na kojemu Charles ulazi u kuću, a ona mu na pjeva Sretan rođendan. Pitala ga je koji mu je to rođendan, na što je on rekao da ne zna i nagađao da ima 43 godine.

'Guglaj, ja ne znam. Ako Google ne zna, kako bih ja trebao znati', našalio se i on, a Ella se u opisu objave pratiteljima 'ispričala na vokalnim sposobnostima'.

 Ella Dvornik i Charles Pearce imaju dvoje djece Izvor: Instagram

Charles je bio odlične volje, a kasnije je na Instagramu pokazao poklon i pozvao pratitelje da pokušaju pogoditi što mu je Ella poklonila za rođendan. Ubrzo je otkrio da ga je Ella iznenadila satom luksuznog brenda Rado.

Na web stranici brenda za takav model sata navedena je cijena od 3,800 švicarskih franaka, odnosno oko 28 tisuća kuna.

Inače, posljednjih dana društvene mreže ne prestaju brujati o razvodu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea. 

Sve je započelo kada je pozirala na crvenom tepihu devetog Jana Story Hall of Famea na kojem je nosila hrabru bijelu kreaciju brenda Krie Design.

'Kako je procvjetala od kad se rastala. Ovaj od kad su joj muža opljačkali pa ne može doma', komentirao je jedan pratitelj. 'Nije se nitko rastao', poručila mu je Ella.

Više fotografija Elle i Charlesa pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image