Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

J.LO VIĐENA PRVI PUT NAKON ŠTO JE PRIZNALA ISTINU O KĆERI: Dugo se šuškalo da Emme 'nije djevojčica'

Autor Antonia Hrvatin

Jennifer Lopez i njezina kći Emme zajedno su posjetile glumca Bena Afflecka na setu njegovog novog filma, što je ujedno bilo i njihovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je J.Lo otkrila kojom se zamjenicom obraća kćeri.

 Jennifer Lopez i kći Emme imaju jako blizak odnos Izvor: Profimedia

Posljednjih nekoliko mjeseci mnogo se piše i govori o kćeri glazbene dive Jennifer Lopez, 14-godišnjoj Emme.

Brojni internetski trolovi već je neko vrijeme ne ostavljaju na miru vrijeđajući je da ne izgleda kao mini verzija majke. A zašto i bi i gdje je upisano da djeca holivudskih zvijezdi moraju ići njihovim stopama?

 Jennifer Lopez svoju kćer Emme oslovljava s 'oni' Izvor: Profimedia

Ipak, izgled ove tinejdžerice očito je trn u oku mnogima koji je uspoređuju s dječakom i kao temu rasprave uzimaju njezinu seksualnost nazivajući je transrodnom. Iako o tome pjevačica i glumica cijelo ovo vrijeme nije progovarala, na svom je nedavnom nastupu humanitarnog karaktera na stadionu Dodgers u Los Angelesu napravila nešto što ranije nije.

Naime, dok je govorila o kćeri koja joj se pridružila na pozornici, koristila je rodno neutralnu zamjenicu 'they', odnosno 'oni'. 'Stalno ih zovem da pjevaju sa mnom, ali oni ne žele. Ovo je zato jako posebna prilika. Oni su jako, jako zauzeti. Imaju posla. I skupi su. Košta me kad oni izađu na pozornicu', šalila se Jennifer.

Jennifer Lopez nastupila s kćeri Emmom
Izvor: YouTube

'Ali, vrijedni su svakog novčića jer su moj najdraži partner za duet ikada', dodala je. Upravo ispod jednog od videozapisa s koncerta naredali su se brojni komentari koji nisu podržali ovaj potez, a neki su pisali da je sigurno 'takva' zbog mamine ogromne slave s kojom se ne zna nositi. 

Sada su ih paparazzi uslikali prvi put zajedno nakon spomenutog nastupa i to na setu filma Bena Afflecka, Lopezinog zaručnika. Držale su se za ruke i grlile te zaista još jednom pokazala divan odnos koji su izgradile.

 Jennifer Lopez i kći Emme imaju veoma prisan odnos Izvor: Profimedia

Inače, Ben Affleck svoj novi film snima zajedno s kolegom i prijateljem iz djetinjstva Matom Damonom, a iako još nema naziv, tema je partnerstvo brenda Nike i NBA zvijezde Michaela Jordana u osamdesetima.

Više fotografija Jennifer i kćeri pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image