Jedna od najljepših glumica svih vremena, Monica Bellucci, se 1999. godine udala za francuskog glumca Vincenta Cassela s kojim je dobila dvije kćeri, Devu i Leonie.

Ipak, ljubav je 'pukla' 14 godina kasnije iz nepoznatih razloga. Par su mnogi smatrali jednim od najseksepilnijih u Hollywoodu, a često su privlačili pozornost izjavama poput one da ne očekuju vjernost, ako se ne vide tri mjeseca zbog posla.

Bellucci i Cassel bili su u braku 14 godina
Profimedia 

Podsjetimo, par se upoznao na setu filma 'Apartman' 1996. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije. Monica je često u intervjuima isticala i kako su se znali burno svađati, što ne čudi, jer ipak su u pitanju bile vatrena talijanska i francuska krv. Također, par je posljednjih zajedničkih godina živio na dvije adrese, no u tome nisu vidjeli nikakav problem, dok se javnost čudila.

No, nije Cassel bio jedini suprug slavne glumice. Fotograf Claudio Carlos Basso vjenčao se s Monicom 1990. godine, a cijela ceremonija je bila poprilično tajna s tek nekoliko gostiju - obitelji i najbližih prijatelja. U to vrijeme Monica nije bila popularna kao kada je bila u drugom braku. Rastali su se 1994. godine.

Pretpostavlja se da im je prvi susret bio na snimanju, a slavna Talijanka nikada ne priča o tom braku. Ona je tada imala 26, a suprug 31 godinu. Prema informacijama na marriedbiography.com, Claudio Carlos rođen je 1959. godine u Francuskoj, a njegovi roditelji su prvo živjeli u Argentini pa u Italiji gdje su se skrasili. On je djetinjstvo proveo u Portofinu.

Više fotografija slavne glumice pogledajte u galeriji.

Profimedia Monica Bellucci