Adriana Ćaleta-Car, supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara objavila je do sad neviđene fotografije s bajkovitog vjenčanja u Dubrovniku. 

'Sve što trebate je ljubav. Ljubav je sve što vam treba', napisala je u opisu fotografija. 

Fotografije na kojima poziraju su u crno bijeloj boji zbog čega podsjećaju na glumački par iz starih holivudskih filmova, a oduševili su i pratitelje koji su im u komentarima pisali: 'Divni ste', 'Filmski', 'Divno izgledate', 'Prekrasne slike',...

Podsjetimo, Adriana i Duje svoje drugo sudbonosno 'da' izgovorili su u Dubrovniku prošlog mjeseca. Njihovi su gosti od početka slavlja objavljivali fotografije prekrasnog para i Adrianine lijepe vjenčanice, a pokazali su i isječak njihovog plesa.

Prvi ples Duje i Adriane Ćaleta-Car Instagram

Nakon ceremonije u crkvi, slavlje se nastavilo u dubrovačkoj tvrđavi Revelin. Mladence i goste zabavljali su omiljeni domaći pjevači Jole i Petar Grašo.

Adriana se udala u nesvakidašnjoj vjenčanici čiji je gornji dio cijeli optočen kristalićima, a donji je dio bio asimetričan. Odabrala je buket od tulipana, a svoju je dugu kosu raspustila.

Nakon bajkovitog vjenčanja, otputovali su na medeni mjesec u New York. Otkrila je to lijepa Adriana na svom Instagramu.

Svoje prvo vjenčanje, uz najužu obitelj i prijatelje, Adriana i Duje imali su u Dubrovniku u svibnju prošle godine, i to tri mjeseca nakon što su se zaručili.

Nedugo prije drugog vjenčanja proslavili su prvu godišnjicu braka, a zajedno imaju sina Maura čije su krštenje početkom ove godine obilježili u jednom hotelu u Vodicama.

U galeriji pogledajte više fotografija s njihovog vjenčanja.

Instagram, Grgo Jelavic/PIXSELL Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara