Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DINO OTKRIO ISTINU NA VJENČANJU I UNIŠTIO PRIJATELJSTVO? Danijela i Viktorija bile su bliske, a sada se ne pozdravljaju

Autor Lucija Makovica

Danijela Martinović i Viktorija Rađa proteklih su se godina intenzivno družile, no nakon objave Dina Rađe s vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić više se ne pozdravljaju.

 Dino Rađa, Viktorija Rađa, Danijela Martinović i Petar Grašo ranije su se intenzivno družili.jpg Izvor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Prošle nedjelje održan je Splitski festival, a ondje je nakon nekoliko godina pauze ponovno zapjevala Danijela Martinović koja je izvela pjesmu 'Fortunata', a pažnju je privukao emotivan susret koji je imala izvan pozornice.

 Danijela Martinović i Viktorija Rađa nisu se pozdravile na Splitskom festival Izvor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Naime, Danijela je srela košarkašaRoka Rađu (19), a na fotografiji se vidi koliko mu se obradovala. 

 Roko Rađa i Danijela Martinović imali su emotivan susret u Splitu Izvor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Roko je sin Viktorije i Dina Rađe, jednog od naših najuspješnijih i najpoznatijih košarkaša, a na festival je stigao upravo u majčinom društvu. Ipak, ona za razliku od svog sina nije došla pozdraviti dugogodišnju prijateljicu.

 Viktorija Rađa i Roko Rađa na Splitskom festivalu Izvor: Miroslav Lelas/PIXSELL

No, vratimo se na početak priče. Danijela je više od 24 godine bila u vezi s Petrom Grašom, a prošlogodišnja vijest o njihovom prekidu sve je iznenadila. Grašo je dugogodišnji prijatelj s Dinom Rađom, Viktorijinim suprugom te se tako ova četvorka ranije neprekidno družila.

 Petar Grašo i Danijela Martinović bili su u vezi duže od 24 godine Izvor: Story arhiva

Odlazili su zajedno na ljetovanja, izlazili u klubove te slavili posebne životne trenutke, no nakon Grašinog i Danijelinog prekida moglo ih se vidjeti samo u Petrovom društvu, jer ipak je pjevač bio vjenčani kum Rađama i to kad su se vjenčali na brodu.

 Dino Rađa, Viktorija Rađa, Danijela Martinović i Petar Grašo bili su dugogodišnji prijatelji Izvor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Prijašnjih godina pretpostavljalo se kako će upravo Rađa biti Grašin kum na vjenčanju, no vjerovalo se kako će pred oltar stati s Danijelom.

Ipak, Grašo ga je odabrao za kuma, ali na vjenčanju s 14 godina mlađom Hanom Huljić koju je oženio u veljači ove godine, a Rađa je objavio fotografiju na kojoj on i Viktorija poziraju s mladencima. Upravo je on bio taj koji je otkrio pravu istinu o Danijelinom i Grašinom prekidu.

'Oženio se Petar Grašo. Ima li dalje??', poručio je Rađa pored fotografija s mladencima i suprugom Viktorijom, a jedna mu je pratiteljica poručila kako joj je žao Danijele. Brzo joj je stigao odgovor.

'Zašto? Ona je otišla od njega', poručio joj je kratko i brzo obrisao objavu, ali ne dovoljno brzo.

Postavlja se pitanje je li ta rečenica bila razlog za prekid prijateljstva s Danijelom?

Naime, nedugo nakon Haninog i Petrovog vjenčanja, Danijela je održala koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog, ondje su se okupile brojne poznate dame, no njezine dugogodišnje prijateljice Viktorije nije bilo.

 Danijela Martinović održala je koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog Izvor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Ipak, desetak dana kasnije Grašo je održao koncert u Areni Zagreb, a Dino i Viktorija ga nisu propustili te su mu došli pružiti podršku. 

 Viktorija Rađa je dobra prijateljica Petra Graše Izvor: Instagram

 Dino i Viktorija Rađa i Marijana Batinić na koncertu Petra Graše Izvor: Mario Poje

Nakon svega, izgleda kako je veliko prijateljstvo ugašeno te Viktoriju i Danijelu više nećemo viđati zajedno.

Više fotografija Danijele Martinović i Petra Graše u danima sreće možete pogledati u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image