Srpska pjevačica, 38-godišnja Katarina Kaya Ostojić, nedavno je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića 'Ami G Show' gdje je progovorila o prekidu veze s našim nogometašem Rijeke - Mateom Pavlovićem.

'Istina je, da. To sam još jučer rekla. Objavila sam... Sada bi neki rekli: 'Čim izađe iz veze, dođe u Ami G Show. Točka je definitivno stavljena', rekla je Katarina u emisiji. 'Ne bih ništa pretjerano sada u tome pričala. Želim ostati dostojanstvena. Jednom kad odem, više se ne vraćam', dodala je.

Srpski mediji pišu da, dok je još uvijek bila u vezi s Pavlovićem, spetljala s talijanskim vaterpolistom rodom iz Argentine Gonzalom Echeniqueom.

Mateo Pavlović prekinuo je sa srpskom pjevačicom Kayom Ostojić
Instagram 

'On je s ekipom na jednom beogradskom splavu slavio pobjedu. Tu se, sasvim slučajno, našla Kaya, koja je izašla van s prijateljicama. Kada ga je vidjela, nije mogla vjerovati koliko sliči njezinom dečku. Prišla mu je i počeli su ćaskati. Na kraju večeri razmijenili su brojeve telefona. Baš tih dana Mateo je rekao Kayi da neće više igrati za francuski Amiens i da želi potpisati za Rijeku. Poludjela je. Nikako se nije željela preseliti u Hrvatsku. Tad se počela intenzivno dopisivati s Gonzalom', rekao je izvor za Informer, prenosi Nova.rs.

'Rekla je dečku da ne želi ići u Hrvatsku i da bi bilo najbolje da prekinu. Mateo čak ni ne zna da je ostavljen zbog Gonzala. Echenique ju je pozvao da dođe u Recco, gdje trenutno živi, a ona je objeručke prihvatila. Pakira kofere, baš je zaljubljena', rekao je izvor.

Mateo Pavlović i Kaya Ostojić prekinuli su nakon tri godine veze
Instagram 

Inače, Kaja i Mateo su u vezi bili od sredine 2019. godine, a prvu zajedničku fotografiju pjevačica je objavila godinu dana kasnije na Valentinovo.

Više fotografija Kaye Ostojić, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Kaya Ostojić popularna je srpska pjevačica