Dugo je George Clooney bio jedan od najpoznatijih i najtvrdokornijih neženja u Hollywoodu. Nakon kratkog braka s glumicom Taliom Balsam koji se okončao ranih 90-ih, glumac se odbijao ponovo oženiti iako je voljnih kandidatkinja bilo više nego dovoljno.

Mišljenje, a posljedično i cijeli njegov život, promijenila je zanosna odvjetnica Amal Alamuddin s kojom se upoznao 2013. kad ju je zajednički prijatelj doveo u Georgeovu vilu na jezeru Como, a on se zaljubio na prvi pogled.

Na prvi spoj otišli su u listopadu iste godine, a u veljači 2014. zajedno su otišli na odmor u Keniju, a u travnju se saznalo da ju je zaprosio.

George Clooney je od supruge Amal Clooney stariji 17 godina
Profimedia 

'Kleknuo sam i rekao: 'Ne bih mogao zamisliti ostatak svog života bez tebe', otkrio je glumac voditeljici Ellen DeGeneres.

U rujnu 2014. par se vjenčao upravo na jezeru Como, a u braku su dobili dvoje djece, blizance Alexandera i Ellu koje brižno drže daleko od očiju javnosti.

Glumac je u više navrata isticao da mu je život tek sad potpun, ali nije skrivao da ni sam nije očekivao da će ikad više stati pred oltar.

George Clooney ima 61. godinu
Profimedia 

'Slušajte, ja se uopće nisam htio oženiti. Nisam htio djecu. A onda sam upoznao ovo nestvarno biće. Ušla je u moj život i bio sam očaran, od samog početka. I čim sam je upoznao, odmah sam znao da više nikada ništa neće biti isto', rekao je voditelju pa dodao: 'Izlazio sam s mnogo finih, pametnih, talentiranih žena, ali tek jednom vam se dogodi netko tko je kao stvoren za vas. Mislim da smo se Amal i ja baš našli i da ona osjeća isto kad sam ja u pitanju’, rekao je tijekom gostovanja u poznatom ‘Wtf’ podcastu s Marcom Davidom Maronom.

Čak 17 godina razlike među njima, paru očito ni najmanje ne smeta, te u rijetkim zajedničkim izlascima izgledaju jednako zaljubljeno kao i prvog dana, no ni holivudskog zavodnika godine nisu zaobišle.

George Clooney u izlasku s prijateljima i suprugom Amal Clooney
Profimedia 

Amal i George ovih dana su snimljeni prilikom izlaska s prijateljima, a na fotografijama se vidi da on djeluje umorno i ispijeno. Iako glumac nije izgubio na svom šarmu, čini se da je naglo ostario. Na njegovim se novijim fotografijama vidi da su mu kosa i brada sad potpuno sijede, što ranijenije bio slučaj, a na fotograffijama sa seta filma ‘Ticket to Paradise’ nazirao mu se i trbuh.

George Clooney je naglo ostario
Profimedia 

I dok George uživa u sreći s prelijepom Amal, na kojoj godine kao da ne ostavljaju trag, očito je da ga je očinstvo u kasnim pedesetima poprilično iscrpilo.

Još zajedničkih fotografija Georgea i Amal pogledajte u galeriji: 

Profimedia George Clooney i Amal Clooney izašli su na spoj, a glumac dokazao kako su i njega sustigle godine