Niz zvijezda se pojavilo na otvorenju 69. Pula Film Festivala, a među njima je bio i Branko Đurić Đuro (60).

Bosanskohercegovački glumac i glazbenik stigao je u društvu svoje obitelji, lijepe supruge Tanje Ribič (54) i njihove starije kćeri Zale (26) te je s njima bio i pas.Branko je nosio bijele hlače i košulju uz koje je uskladio tenisice dok je Tanja blistala u kombinezonu cvjetnog uzorka i imala je podignutu kosu.

Tanja Ribič i Branko Đurić su u braku od 1998.
promo 

Njihova prekrasna kći Zala je plijenila pažnju na crvenom tepihu u bijeloj haljini, a uz nju je iskombinirala natikače na petu. Dugu kosu je imala raspuštenu.

Inače, poznatu obitelj rijetko viđamo u javnosti skupa, a Zala je krenula majčinim i očevim stopama te se bavi glumom i glazbom. Branko je svojoj mezimici skladao neke od pjesama i pomogao joj je sa spotovima.

Zala Đurić je starija kći Branka Đurića Đure i Tanje Ribič
promo 

'Budući da mi je tata genije za te stvari, pozvala sam ga i objasnila ideju za spot i kako mi nešto fali. Odmah kad sam završila sa svojim monologom, tata je našao rješenje i na pitanje je odgovorio s lakoćom, kao da sam ga pitala koji mu je broj cipela', ispričala je Zala za Azru 2020. kada je objavila pjesmu 'Balance'.

Istaknula je i da otac nikad nije utjecao na njezine odluke. 'Uvijek mi je dopuštao da radim što želim, dok to radim s ljubavi u srcu. Ali on utječe na moje odluke nesvjesno, jer ga beskrajno volim i poštujem, te kada ne znam kako bih reagirala u nekoj situaciji, pomislim 'kako bi to napravio moj tata', rekla je mlada glumica koja je objavila i knjigu za djecu 'Samorog Samo'.

Branko je 1998. oženio Tanju i osim Zale imaju i 17-godišnju kćer Elu. Tanja je svojedobno u intervjuu za Azru otkrila kako je upoznala Đuru.

'Upoznali smo se kada je došao kao glumac gostovati u našem kazalištu u Sloveniji. Igrali smo muža i ženu i zaljubili se. Osvojio me je svojom karizmom, dobrotom i inteligencijom', ispričala je pjevačica.

Glumac iz prvog braka s Nevenom Đurić ima sina Filipa (31).