Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Branko Đurić Đuro ekskluzivno otvara vrata svog doma

Autor promo
Autor promo

Do sada neviđeno

Izvor: promo

POSLIJE 499 PREDSTAVA I VIŠE OD 300.000 GLEDATELJA DILJEM SVIJETA, ĐURO POZIVA PUBLIKU U SVOJ DOM! BUDITE NJEGOVI ONLINE GOSTI 28. OŽUJKA 2021. NA 500-TOJ ĐUROLOGIJI!

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“, oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 5 godina postojanja, izvedena 499 puta i pogledalo ju je više od 300.000 posjetitelja diljem svijeta. Gosti na 500-toj “Đurologiji” možete biti i vi i to 28. ožujka 2021. kada će Đuro jubilarnu 500-tu predstavu odigrati online i tako omogućiti svima onima koji ga još nisu imali priliku gledati, da vide “Đurologiju” tamo gdje je i nastala – u njegovom domu!

Pogledajte

00:13
ĐURO EKSKLUZIVNO OTVARA VRATA SVOGA DOMA
Ne propustite priliku doživjeti ovo jedinstveno iskustvo ekskluzivno iz Đurovog doma
Izvor: promo
Izvor: promo

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni anti-stand up show “Đurologija”, kako ga i sam Đuro voli nazivati, zbirka je njegovih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Ne propustite priliku doživjeti ovo jedinstveno iskustvo ekskluzivno iz Đurovog doma! Kupite ulaznice na vrijeme i provedite 90 minuta uz nezaboravan bosanski šarm i humor!

Ulaznice možete osigurati na www.optimisti.live

Najčitanije

Najnovije