Domaća pjevačica Severina već nekoliko dana s prijateljima ljetuje na prekrasnoj Korčuli s prijateljicama - Sonjom Dvornik, Vedranom Vasić i Marijanom Marinović.

Pjevačica je objavila Instagram 'priču' na kojem se vidi kako ju je Sean Combs poznatiji kao P. Diddy odmjerio. Kako Story.hr doznaje, slavni glazbenik nije prišao pjevačici.

Puff Diddy odmjerio Severinu Instagram

Severinin sin Aleksandar dobio je autogram od Woddyja Harrlesona. 'Mama, mama, dobio sam autogram od barbe koji glumi u Venom-u', dodala je uz fotografiju.

Severinin sin Aleksandar dobio je autogram od Woddyja Harrlesona
Instagram 

Njezina prijateljica Sonja Dvornik pohvalila se na Instagramu koga su susrele prijateljice, a radi se o glumcima - Matthewu McConaugheyju i Woodyju Harrelsonu. Inače, Sonja je poznata splitska fotografkinja i bliska Severinina prijateljica s kojom dijeli istančan ukus za modu te damsko pokazivanje tjelesnih aduta.

Sonja Dvornik sa slavnim glumcem
Instagram 

Sonja Dvornik.jpg
Instagram 

Sonja je s pjevačicom i u veljači bila na odmoru na Maldivima, a 10-ak godina se bavi fotografijom i šira javnost ju je upoznala preko Facebook stranice 'klikom svud' na kojoj dijeli svoje fotografije. Među njima su slike i s predstava HNK Split budući da Dvornik ondje radi kao inspicijentica drame.

O Sonji se ranije pisalo i zbog njezinog ljubavnog života. Naime, Splićanka je 2019. prekinula vezu s hokejašem Goranom Bezinom. 'Razišli smo se u mirnom tonu, dalje više ne bih komentirala', rekla je fotografkinja za Story. Par je prekinuo nakon manje od godinu dana veze, a Sonja je prije toga često putovala k Bezinu u Ženevu.

Razveselila dječaka

Inače, nedavno je Severina oduševila pratitelje kada je podijelila priču od jedne mame na Korčuli. Na ulici je kupila školjku od jednog dječaćića koji je postavio svoj improvizirani štand. 'Mama, mama ja san reka' 10 kuna, a ona mi je dala puno novčanica', napisala je majka dječaka na Instagramu.

Severina kupila školjku od dječaka
Instagram 

Više fotografija Severine pogledajte u galeriji:

Instagram, Story arhiva Severinina najbolja modna izdanja