Nedavno je svijet šokirala vijest o drugom djetetu Khloe Kardashian i Tristana Thompsona. Naime, surogat majka će im na jesen roditi sina.

Sve to ne bi bilo toliko čudno da u prosincu nije postalo javno da je Tristan dobio dijete s trenericom Maralee Nichols. Naravno, nije to prvi i jedini skandal, ali bez obzira na sve, izgleda da je Khloeina ideja o njihovoj 'skladnoj' obitelji jača od nekih drugih vrijednosti.

Khloe Kardashian i Tristan Thompson zajedno imaju kćer True
Profimedia 

'Ponekad je jednostavno tužno kada stvarno želiš da nešto uspije. Khloe je vrlo otvorena u vezi s činjenicom da zna da je njezin život javan i da je to izbor koji je napravila - ali svejedno, jednostavno je teško da joj se sve ovo događa u javnosti', rekao je jedan prijatelj obitelji Kardashian-Jenner za Page Six.

A sada se o toj temi oglasio i Khloein bivši suprug, nekadašnji košarkaš Lamar Odom, za kojeg se udala 2009. godine nakon samo jednog mjeseca veze. Njihov je odnos punio medijske stupce, naravno, najviše zbog Lamarovog ekscesnog ponašanja, a sve je kulminiralo u jesen 2015. godine kada su ga pronašli onesviještenog u bordelu u Nevadi nakon čega je pretrpio nekoliko srčanih i moždanih udara kao posljedica višednevne konzumacije kokaina i Viagre.

Lamar Odom i Khloe Kardashian vjenčali su se nakon mjesec dana veze
Profimedia 

Khloe je ostala uz njega tijekom oporavka i rehabilitacije, no zatražila je razvod godinu dana kasnije. 'Kada daš bračne zavjete pred Bogom, očekuje se da ih poštuješ, što ja nisam učinio. Zašto sam ikada mislio da se mogu izvući s time?', ispričao je jednom Odom dodavši kako je vjerovao da je Khloe ona prava te da mu nedostaje baš kao i njezina obitelj.

A iako nema nikakvog prava komentirati njezine odnose s obzirom na to koliko joj je uništio život, sada se za Page Six osvrnuo na odnos s Tristanom, a čini se da ga ni on ne razumije (kao ni priličan ostatak svijeta). 'Što misliš o tome da će Khloe dobiti drugo dijete s Tristanom?', pitao ga je novinar.

'Pa hoće li biti zajedno?', bilo je njegovo protupitanje, na što je novinar odgovorio kako misli da neće jer su Tristana ponovno uhvatili u prevari. 'Uhvatili su ga opet i imat će dijete zajedno?', pitao je Lamar pa zaključno dodao: 'Mogla je na mene vikati zbog toga'.

Khloe Kardashian i Lamar Odom vjenčali su se 2009. godine
Profimedia 

Inače, Lamar je svojevremeno i javno priznao brojne afere kao i da je prakticirao nezaštićeni seks s pet do šest žena tjedno. Također, nije krio ni kako je svoje indiskrecije platio iz vlastitog džepa, misleći na mnogo abortusa. U svojoj je knjizi autobiografskog sadržaja 'Darkness to Light: A Memoir' izjavio kako je trebao žene kao bijeg od stvarnosti, kao utješni mehanizam koji naposljetku nije bio bez svoje cijene.

Tvrdio je kako je pokušavao ispuniti prazninu koju je ostavila smrt njegove majke Cathy Mercer kada je imao samo 12 godina. 'Koristio sam seks kako bih nadoknadio manjak ljubavi, kako bih se osjećao ispunjeno. Želio sam biti voljen, ali nikako nisam tu ljubav uspio pronaći', izjavio je jednom.

Zbog nesretnih ljubavi, Khloe je kroz godine transformirala svoje tijelo do savršenosti, a nevjerojatne rezultate pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia, Instagram, Profimedia Khloe Kardashian transformirala je tijelo u teretani