Nikolina Ristović podijelila je ljetni prizor na Instagramu i pozirala je u društvu jedne od najljepših Hrvatica.

'Kada bi se barem moglo kazniti ljeto zbog prebrze vožnje. Uvijek proleti. Zato ga iskoristite i sporo odjedrite u zalazak sunca...', napisala je voditeljica uz niz fotografija okinutih kod popularnog otoka Krka.

Pozirala je na brodu u cvjetnoj haljini i nazdravila, a pridružila joj se bivša manekenka Iva Jerković.

'Živjeli', 'Božanstveno', 'Predivne', 'Lijepo odmori i čuvaj sebe', 'Ljepotica', 'Uživaj, Nikolina', poručili su joj pratitelji.

Inače, Nikolina je ranije pozirala uz motor i otkrila da je fotografija nastala u Beču. 'Jedna bez ikakvog povoda. Zato što sam tu i dalje volim život. #samoljubavmozesve', poručila je.

Podsjetimo, mnogi su zbunjeni zbog posljednjih izjava Miše Grofa na račun Nikoline Ristović nakon što su se tjednima javno prepucavali putem medija. Miša Grof je pomalo i promijenio ploču.

'Ne znam što Nikolina naglašava po društvenim mrežama da joj nitko ne može oteti uspomene s mojim sinom. Pa nitko to ne bi ni pokušavao! To što su oni imali, sve lijepe trenutke i treba pamtiti. Ja sam danas otišao na groblje, tako smo obilježili njegov rođendan. Ranije smo uvijek pompozno slavili, uvijek smo bili na okupu, a ove godine, nažalost, na groblju. Tek sam se vratio iz Zagreba, sređivao sam nešto s odvjetnicima oko svoje kompanije, a koliko znam, Nikolina je u Beogradu.'

'Nismo se čuli pa ne znam hoće li otići na groblje, ali s nama se nije pojavila. Možda dođe odvojeno, tko zna. Možda i ne. Ne znam što je umislila. Ispada da ja njoj nešto non-stop branim. Ima ovdje u Beogradu dva stana, ima svoj prostor, može doći kada god poželi. Nitko joj ništa ne brani i što se mene tiče, sa svojim životom neka radi što joj je po volji', rekao je Miša, prenosi Nova.rs, nakon što je ranije govorio da Nikolina ne posjeduje ništa.

 Miša Grof je za 24sata otkrio i što je radio u Zagrebu.

'Nisam išao angažirati odvjetnika oko imovine, nego imam odvjetnika u Zagrebu. S Nikolinom nisam u nikakvom imovinskom sporu, pobogu. Da se imovina dijeli, tko vam je to rekao? To su dezinformacije. Ja, naime, kupujem kuću u Opatiji', otkrio je i dodao da se Nikolina i on redovno čuju, ali da posljednjih dana nisu bili u kontaktu.

Navodno je Nikolina zbog velikog kredita, koji su digli ona i Vidoje za kuću u Zagrebu, krenula tražiti novi posao. 'Ako bude opet tražila posao, pomoći ću joj. Nisam ni znao da traži posao', komentirao je Grof na iznenađenje mnogih s obzirom na to da su se Nikolina i on danima prepucavali putem medija i društvenih mreža te je izgledalo kao da su na ratnoj nozi.

Više fotografija sretnih trenutaka Nikoline i Vidoja pogledajte u našoj galeriji.

Story Vidoje Ristović i Nikolina Pišek zajedno su bili 10 godina