O ljubavnoj vezi domaće glumice Kristine Krepele i saborskog zastupnika Marina Miletića piše se već mjesecima, a zaljubljeni golupčići sada su ponovno oduševili javnost svojom mladenačkom zaljubljenošću.

Naime, iako se par uvelike trudi držati podalje od očiju javnosti, ponekad jedno od njih ne odoli, a da ne podijeli trenutke intime na društvenim mrežama. Tako je Miletić na svom Instagram profilu podijelio story u kojem pleše s Kristinom na ulici na moru, a pri tome ju je zavrtio tako da joj se podigla suknja i na kratko otkrila pogled na glumičine gaćice.

Kristina Krepela pokazala gaćice
instagram/screenshot Kristina Krepela pokazala gaćice

Par neosoporno uživa u zajedničkom ljetu, a otkako ne kriju svoju vezu sve češće o njoj progovaraju i za medije. Podsjetimo se, ovaj glumačko-političarski par prvi puta se zajedno ove godine pojavio u šetnji Maksimirom, a na proslavu rođendana podcasta Ane Radišić došli su zajedno – držeći se za ruke. Tako su javnosti dali do znanja da su u sretnoj vezi, a iako je glumica više puta naglašavala kako svoj privatan život ne voli isticati u javnosti, svoju opčinjenost Miletićem ne može sakriti.

Marin Miletić i Kristina Krepela plešu na cesti
instagram/screenshot Marin Miletić i Kristina Krepela plešu na cesti

Za Story.hr se o šuškanjima ranije oglasio i sam Miletić koji nije želio ulaziti u detalje njihova odnosa. 'Kristina posebno čuva svoj privatni život godinama. Ja to jako poštujem. Nemam drugih komentara', kratko nam je poručio u lipnju.

Marin Miletić i Kristina Krepela potvrdili su vezu ovog proljeća
Marko Lukunic/PIXSELL 

Inače, Miletić je prije manje od godine dana doživio tragediju kada se suočio s gubitkom supruge Danijele koja je preminula nakon teške borbe sa zloćudnim tumorom. Marin i Danijela u braku su bili 24 godine, a krunu njihove ljubavi čine kćeri Marta i Lucija. S druge strane, o Kristininom se privatnom životu malo zna, no poznato je da je 15 godina ljubila snimatelja Gorana Legovića.

Čini se kako su sada i Kristina i Marin jedno u drugome pronašli utjehu i srodnu dušu, a mora se priznati kako djeluju poput zaljubljenih tinejdžera. 

U nastavku pogledajte još fotografija ovog slavnog domaćeg para. 

Robert Gašpert Kristina Krepela i Marin Miletić potvrdili vezu