Nikolina Ristović vrijeme provodi na Jadranu i oporavlja se od tragedije koja ju je zadesila u svibnju ove godine kada joj je iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović.

Na Instagramu je objavila niz fotografija s odmora i otkrila kako vrijeme provodi s kćerkicama i svojim psima. Na prvoj fotografiji je pozirala Nikolina dok se na drugoj nalaze njezina starija kći Hana Cigoj i malena Una Sofija Ristović.

Nikolina Ristović ljetuje s kćerima
Instagram 

Hana Cigoj i Una Sofija Ristović su sestre
Instagram 

Na trećoj fotografiji najviše se vidi koliko je jaka ljubav između sestara. Naime, malena Una Sofija svojoj starijoj sestri daje poljubac u obraz, a Hana na licu ima široki osmijeh.

Hana Cigoj i Una Sofija Ristović su kćeri Nikoline Ristović
Instagram 

'Ljubav i sestre, djevojke i psi...', napisala je uz objavu koja je skupila mnoštvo komentara podrške i komplimenata. 'Ajme divne ste sve tri... Ma predivne ste, stojte mi dobro, zdravo, i hrabro. Samo naprijed', 'Preslatke curice', 'Sve tri ljubav', 'Prelijepa', bio je samo dio komentara. 

Inače, voditeljica je posljednjih dana također objavljivala fotografije i video zapise s ljetovanja. 'Rajski vrt Eden', napisala je pored nedavne objave, prizora koji je snimila tijekom vožnje brodom.

Morski video Nikoline Ristović Instagram

Ranije se pratiteljima javila s Krka, ali i s fotografijom kćeri Une. 'Zalazak sunca s mojom ljubavi', poručila je tada pored nekoliko bajkovitih fotografija.

'Sretan petak! I još nešto... Tračeve izmišljaju mrzitelji, šire ih budale, a prihvaćaju idioti.. Ima smisla?', napisala je nedavno Nikolina i tako prvi put komentirala glasine oko iznenadne smrti svog supruga.

Pratitelji su joj i tada u komentarima ostavili mnoštvo poruka podrške. 'Divna, hrabra ženo', 'Nikad jača', 'Budi primjer svima kako se treba boriti', 'Istina'.

Podsjetimo, Hana je dijete iz Nikolininog prvog braka u kojem je bila s popularnim voditeljem i novinarom Markom Cigojem. Uz Hanu, Nikolina ima i kćerkicu Unu Sofiu koju je dobila s Vidojem Ristovićem. Poznato je i da Hana ima dečka Andreja. Upoznali u Edinburghu gdje je on studirao na postdiplomskom studiju računalnih znanosti. Par često dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama te ne skrivaju koliko su zaljubljeni.

Više fotografija Nikoline Ristović pogledajte u galeriji.

Instagram Nikolina Ristović se oporavlja na Jadranu