Nakon što je otkrila da je Martina Tomčić 'dadilja' njezinom sinčiću Bloomu, Maja Šuput objavila je preslatku fotografiju sa svojim mezimcem.

Pjevačica i njezina obitelj su se vratili u luksuznu vilu u gradu Novalji na otoku Pagu i neizmjerno uživaju u zajedničkom vremenu.

'Sve smo osmijehom rekli', poručila je Maja. Pozirala je sa sinčićem Bloomom na kojoj imaju velike osmijehe, a uskladili su i stajling. Oboje nose šešire s trakama upečatljivih boja.

'Medeni ste oboje', 'Veseli i predivni', 'Med', 'Prekrasna slika, Majo', 'Neka ta sreća traje vječno', komentirali su njezini pratitelji.

Inače, Šuput je ranije objavila fotografiju na kojoj je Bloom pozirao u rukama operne pjevačice Martine Tomčić, Majine kolegice iz žirija showa 'Supertalent'.

'Kada trebaš dadilju Fine. Dala mu je zlatni gumb odmah', našalila se Maja pokraj fotografije koja je jasno dala do znanja kako se društvo odlično zabavlja.

Čini se kako su Martina i Maja postale i dobre prijateljice tijekom snimanja zabavnih emisija koje prati brojno gledateljstvo, a u novoj sezoni su dame dobile i novog muškog kolegu.

Naime, glumca Janka Popovića Volarića zamijenio je njegov kolega Fabijan Pavao Medvešek, dok Davor Bilman i dalje ostaje član žirija.

Fabijan koji je ljubav publike stekao i prilikom natjecanja u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ gdje je i odnio pobjedu, sad će se imati prilike naći na drugoj strani jednog natjecateljskog showa.

Više fotografija Maje i njene obitelji pogledajte u galeriji.

Instagram Ljetovanje Maje Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom