Monegaški princ Albert II. trenutno odmara na svojoj jahti GabJac, usidrenoj na Korzici.

Društvo mu rade blizanci princ Jacques i princeza Gabriella po kojima je jahta dobila ime, no njegovoj supruzi, princezi Charlene, nema ni traga ni glasa.

Paparazzi su na jahti tako snimili samo monegaškog vladara kako se igra i zabavlja sa zakonskim nasljednicima, a izostanak 'najtužnije princeze' ponovno je pokrenuo glasine o bračnoj krizi.

Princeza Charlene od Monaca i princ Albert II na filmskom festivalu u Monte Carlu
Profimedia 

Takve glasine kruže već mjesecima, a nisu se stišali ni unatoč tome što je Charlene nedavno imala nekoliko zajedničkih izlazaka sa suprugom koji ju je navodno lagao i varao te napravio još jedno izvanbračno dijete dok su već bili u braku.

Albert i Charlene tako su zajedno posjetili papu Franju, bili na Grand Prixu Formule 1, čak su i izmijenili poljubac pred kamerama, no komentari da princeza jedva čeka da napusti supruga nisu prestali. Izostanak s obiteljskog ljetovanja samo je dodatno potpalio glasine.

Princeza Charlene i princ Albert glume da je u njihovom braku sve u redu
Profimedia 

S druge strane, princ tvrdi kako je u njihovom braku sve u najboljem redu, a to je tvrdio i kada je princeza bila na liječenju u jednoj klinici u Švicarskoj. Tada je tvrdio kako je princeza samo iscrpljena te treba pomoć, no logično, nije spominjao razlog koji navodno leži u njegovim brojnim nevjerama.

Prethodno, Charlene je provela nekoliko mjeseci u rodnoj Južnoafričkoj republici, daleko od doma i djece, a vratila se s novom, smeđom bojom kose, ispijena i mršavija no ikad, a izgledala je još nesretnije no inače. Tvrdila je kako je dobila infekciju uha zbog koje se dugo liječila i koja ju je iscrpila, no malo tko joj je povjerovao.

Mnogi misle kako se princeza boji ostaviti princa zbog njegove utjecajne obitelji te je već godinama u strahu da će joj oduzeti djecu koja su joj jedini izvor sreće. Ipak, barem zasad, samo njih dvoje znaju što se točno događa u njihovom braku.

Više fotografija da među parom nije sve u redu pogledajte u galeriji.

Profimedia Princeza Charlene s princom Albertom