Pjevačica Mia Negovetić (19) još se u djetinjstvu počela baviti glazbom, a veliku pažnju privukla je 2015. godine kada je izvela hrvatsku himnu na mimohodu povodom Oluje.

Od tada se poprilično promijenila, a u svojem posljednjem izdanju gotovo je neprepoznatljiva.

Naime, Mia je objavila spot za novu pjesmu pod nazivom 'Mijenjam se' čiju glazbu i tekst potpisuje upravo ona, a radila je i na aranžmanu. U spotu je odjevena u bodi boje kože, a njezino lice prekrila je jaka šminka s kakvom je do sada nismo imali prilike često vidjeti.

Mia Negovetić snimila je novi spot
Youtube / Screenshot 

U kadrovima možemo vidjeti muškarce koji gledaju u pjevačicu, a u jednom trenu zbog njihovih pogleda počinje 'skidati' kožu s tijela. Kako je napetost u spotu rasla, Mia je u jednom trenutku 'poletjela', a u ruci je držala svoje srce. 

Pjesmu je do sada pregledalo malo manje od 14.000 ljudi, a komentari o ovoj izvedbi i izgledu mlade pjevačice samo su se nizali. 

'Lijepa', 'Pjesma je predobra', 'Jel to kao hrvatska Megan Fox u SKIMS bodiju?', 'Njezinu novu pjesmu smatram vrlo hrabrom, snažnom, ali video smatram previše grubim', samo je dio komentara ispod pjesme. 

Mlada Riječanka već godinama odrasta pred očima domaće javnosti te smo imali priliku vidjeti cijeli tijek njene transformacije kroz tinejdžerske godine.

Mia se tako postupno i umjereno odvajala od slatke djevojčice, kakvom je svi pamtimo te izrasla u ozbiljniju, još ljepšu i talentiraniju djevojku.

Podsjetimo, Negovetić se ove godine natjecala na Dori s pjesmom 'Oprosti', no ni po drugi put nije uspjela pobijediti i doći do Eurosonga. U Torino je otputovala njezina imenjakinja Mia Dimšić s 'Guilty Pleasure'.

Kako se Negovetić mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji.

Story, Instagram Mia Negovetić se jako promijenila kroz pjevačku karijeru