Naša nekadašnja atletičarka Blanka Vlašić uskoro će postati majka. Naime, ona i njezin suprug, Ruben Van Gucht očekuju svoje prvo dijete.

Podsjećamo, iako se nije znalo ni da je u vezi, Blanka Vlašić se za Rubena Van Guchta udala 26. svibnja ove godine, a objavila je to, kao i vijest o trudnoći u emotivnoj poruci na Instagramu uz nekoliko fotografija s vjenčanja.

'Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju obitelji Van Gucht- Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu', napisala je tad.

Ruben je prije toga bio čest gost u Hrvatskoj, a strani su mediji već ranije nagađali da se zaljubio u našu Blanku, no on je to porekao u travnju ove godine.

'Nema ništa između nas. Jednom sam je posjetio, prije tri godine. Rodila se ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. Da, kasnije sam je kontaktirao u vezi toga. Ostali smo u kontaktu i ponekad je posjetim kad sam tamo, ali to je samo na prijateljskoj bazi', rekao je za belgijski Dag Alles.

Blanka je sada objavila novu ljetnu fotografiju i pokazala da joj trudnoća stvarno pristaje. 'Slavimo život', kratko je poručila.

Više fotografija zaljubljenih Blanke i Rubena pogledajte u galeriji.

Maja Prgomet, Instagram Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht vjenčali su se u svibnju 2022.