Jučer je domaću javnost šokirala vijest o Severininom uhićenju. Naime, policija ju je dočekala na zagrebačkom aerodromu nakon što ju je sestra Marijana Vučković Popović prijavila tvrdeći da ju je Severina u jedan ujutro ovog utorka napala u stanu njihove majke Ane.

Potom je Severinina sestra dala medijsku izjavu u kojoj otpužuje Severinu. Sada je Severinina odvjetnica Jasminka Biloš reagirala na njezine izjave i iznijela podatke iz kojih se može iščitati odnos Severinine nećakinje Mije Popović i njezine majke Marijane Popović.

'Marijana Popović nije dio svoje primarne obitelji dugi iz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gdje živi, ne održava obiteljske odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom Miom, niti s majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave.

Naime, nakon što svoju sestru nije vidjela sedam godina, jedinu kći pet godina, a unuka nije vidjela nikad u životu, iznenada je, prije gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem, što je on i potvrdio u Centru za socijalnu skrb Podružnica Maksimir i inzistirao na postupanju po njezinim prijavama.

Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje vlastite kćerke i Severine, iako tada nije utvrđena niti autentičnost mailova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu skrb Podružnica Maksimir je uzeo u razmatranje i neposredno provjerio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava. Isto je učinio i Centar za socijalnu skrb Split. Kćerka Marijane Popović je od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, putem vozača Milana Popovića, poslala paket uznemiravajućeg sadržaja', navela je odvjetnica.