Ljetni odmor je završio, škola i vrtić počeli te su se Hrvati vratili svojim domovima. Tako je i domaća voditeljica Marijana Batinić koja je nakon godišnjeg odmora napravila drastičnu promjenu promjenom boje kose.

'Plavuša. Već dugo pokušavam biti plava, ali kako radim samo pramenove, i to vrlo rijetko, ubrzo mi kosa potamni. Ne mogu se odlučiti jesam li bolja kao brineta ili (wannabe) plavuša. Hm?', napisala je Marijana pored fotografija na Instagramu.

Zatim je počela i škola te je Marijana podijelila emotivne trenutke svojih kćeri - Ene i Roze.

'Mlađa došla po stariju u školu. Kakva radost. Kakva sreća gledati ih kako rastu.. i jedna tugica koja je uvijek prisutna kad osvijestiš tu prolaznost vremena', napisala je.

Kćer Marijane Batinić čekala sestru ispred škole
Instagram 

Otkrila je i da su Rozu trebali 'podmititi' da ode iz vrtića. 'Veliku sestru smo odveli u školu, a 'Uoda' je danas imala prvi sat vrtića i jedva smo je (uz razna podmićivanja) odveli kući', napisala je i nasmijala pratitelje. 

Domaća voditeljica Marijana Batinić i marketinški stručnjak te bivši rukometaš Matej Pašalić početkom godine proslavili su sedmu godišnjicu braka, a u braku su dobili dvije kćeri. Marijana i Matej vjenčali su se u siječnju 2015. godine u Zagrebu, a upoznali su se na Halloween partyju u noćnom klubu Katran. Voditeljica je za vjenčanu kumu izabrala modnu blogericu, bivšu voditeljicu i producenticu Petru Nižetić Mastelić.

Sada je voditeljica zasukala rukave i vratila se na posao, a pratiteljima je otkrila da se jedva prepoznala u ogledalu nakon što su je sredili za snimanje.

'Uredili me za modno snimanje. Jedva sam se prepoznala u ogledalu', poručila je.

Više Marijaninih fotografija pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert, Instagram Marijana Batinić supruga je upoznala u noćnom klubu.