Maja Lena Lopatny, kći glumice Mije Begović i nedavnog preminulog vaterpolista Ronalda Lopatnyja, proslavila je svoj 31. rođendan. Podsjetimo, njezin otac preminuo je u svibnju, u 78. godini života, nakon duge i teške bolesti, a njegova kći Maja Lena je na komemoraciji bila slomljena.

'On živi kroz mene jer sve što znam, znam zahvaljujući njemu', rekla je tada neutješna Maja Lena koja se sa sjetom prisjetila svih zajedničkih trenutaka i povezanosti s ocem.

Maja Lena Lopatny s roditeljima u danima sreće
Privatna fotografija 

Prva riječ koju je izgovorila bila je ‘tata’, a njegova očinska ljubav zauvijek će živjeti u njezinu srcu. Najveća joj je podrška u ovim iznimno teškim trenucima, naravno, majka, vrsna glumica Mia Begović koja joj je dala jako važan savjet.

'Dan po dan, sat po sat... i ljubav je spona koja živi vječno', zahvalna je majci koja joj je barem malo olakšala silnu tugu.

U razgovoru za Story.hr u travnju je govorila o odrastanju pod svjetlima reflektora, povezanosti s roditeljima, svojim životnim spoznajama, iskustvima i novitetima.

Progovorila je o tome kako je medijski publicitet utjecao na njezino odrastanje i kakva sjećanja nosi iz djetinjstva.

Maja Lena Lopatny uživa na odmoru u Turskoj
Instagram 

'Naravno da se ne može poreći utjecaj medijske okoline na moje odrastanje. Iz takve okoline se nose brojna iskustva koja, ako ih ne promišljamo mogu dovesti do prilično iskrivljene slike što je stvarnost, a što je fikcija i projekcija. Iskustvo medijske prisutnosti (kao i ovaj intervju) predstavljaju me u oku javnosti kroz jednu prizmu, ali istovremeno cijelo vrijeme postojim privatna i poslovna ja koja nije vidljiva javnosti. Sjećanja iz djetinjstva su topla, vedra i bezbrižna te naravno ima i tužnih trenutaka koje kako kroz život postajemo iskusniji i mudriji počinjemo vidjeti kao značajne prekretnice', rekla je.

Njezina majka Mia je fenomenalna glumica s damskim stilom, a možemo reći kako obje imaju savršen istančan stil i ukus. 

'U šali znam reći da idem u mamin ormar u šoping, ali vrlo sam sretna što se taj 'ormar' proširio na pregled životnih iskustva dvije žene. Kako ljepota proizlazi iz nutrine tako s majkom više prolazim kroz garderobu koju nosimo duboko u sebi i sretna sam što mogu s njom dijeliti, primati i promatrati što je žena danas i kakvu sliku o sebi daje. Garderoba je tu tek vanjska obloga', objasnila je.

Sada je Maja Lena oduševila rođendanskom fotografijom u zelenoj satenskoj haljini. U komentarima su se zaredale lijepe rođendanske želje, a moramo priznati da slavljenica izgleda bolje no ikada.

Više Majinih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Maja Lena Lopatny više ne živi pod povećalom javnosti