Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NOVAC NE MOŽE KUPITI SREĆU, ALI BIH RADIJE PLAKALA NA JAHTI': Posvojena kći Zepterovih se kupa u luksuzu

Posvojena kći Filipa Zeptera, Ema, izrasla je u prelijepu mladu djevojku koja uživa u obiteljskom bogatstvu, a njen profil na Instagramu prati preko 13 tisuća ljudi.

 Ema Zepter Izvor: Instagram

Mlada, lijepa, uspješna, pametna, popularna... tako bi se najkraće mogla opisati posvojena kći Filipa i Madlene Zepter, za koju se često kaže da živi životom o kakvom mnogi mogu samo sanjati.

Dovoljan je i jedan pogled na njezin Instagram profil da bude jasno da Emma voli putovanja i umjetnost, kao i da je uglavnom stacionirana u Londonu i drugim europskim metropolama, te da je miljenica obitelji.

O njezinu životu ne zna se puno, osim da je studirala psihologiju u Londonu, no nema sumnje da je svojim roditeljima uljepšala život od trenutka kada je ušla u njihove živote.

Inače, zanimljivo je i to da je vila na Dedinju, koja je u vlasništvu njezinih roditelja, nazvana po njoj, a Filip i Madeleine svojedobno su, još 2000. godine, na najbolji mogući način objavili vijest da je malena Ema postala član njihove obitelji.

 Filip Zepter, Madlene Zepter i Ema Zepter Izvor: Milan Maricic/ATA Images/PIXSELL

'Ušla je u naše živote jednog prosinačkog dana 2000. godine i odmah se skrasila u našim srcima gdje nam je otvorila prostor kojeg prije nije bilo. Lijepo je kada se čovjek može ostvariti kao stvaralac, a zatim postati i roditelj, a još je ljepše kada možete ispraviti nepravdu i umjesto boli stvoriti ljubav. Dogodilo mi se i prvo i drugo', rekla je tada Madlena.

Inače, Madlena je dugo godina živjela u Monaku, ali je podjednako 'kod kuće' i u Parizu, Beču, Milanu... iako joj je u srcu rodni Beograd.

Suprug je s urođenom energijom i velikom poslovnom kreativnošću izgradio svojevrsno poslovno carstvo na svjetskoj razini, dok je Madlena cijelu sebe ugradila u kulturno i umjetničko stvaralaštvo u Srbiji.

Povezane vijesti

Nekadašnja profesorica književnosti, odgojena u obitelji u kojoj se cijenila umjetnost i u kojoj su međusobna ljubav i ljudskost bile osnovne vrline, u Filipu je pronašla čovjeka s istim humanim porivima.

'Tu nit prepoznajem u svojim obiteljskim korijenima. Odmalena sam voljela uveseljavati druge i kao i uvijek u tome sam imala podršku svoje drage mame. Najvažnije je znati suosjećati. S vremenom je to postala moralna matrica mog odnosa prema ljudima. Imala sam sreću da sam u svom mužu pronašla čovjeka koji nosi iste moralne vrijednosti. A život nam vraća samo ono što mi dajemo drugima', rekla je svojedobno za srpski Story gospođa Zepter.

 Filip Zepter i Madlena Zepter posvojili su Emu 2000. godine Izvor: Kurir/Dragan Kadić

Par je svojedobno izjavio kako se unatoč ogromnom bogatstvu trudi voditi normalan život, a njihova kći detalje svog luksuznog života često iznosi na svom Instagram profilu koji prati više od 13 tisuća ljudi.

'Novac ti ne može kupiti sreću, ali ja bih radije plakala na jahti', napisala je jednom prilikom Emma koja očito uživa u luksuzu kojim je okružena.

Nema sumnje da je uz takve roditelje Emma izrasla u mladu ženu koja zna što želi u životu, a više fotografija koje su joj priskrbile pravu vojsku obožavatelja pogledajte u galeriji ispod.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image