Glumac Fabijan Pavao Medvešek novi je član stručnog žirija showa 'Supertalent'. 

Danas je počela prva epizoda, a glumac je na svom Instagram profilu otkrio da je i više nego uzbuđen, a otkrio je i jednu zanimljivost.

 'Ja još uvijek ne mogu vjerovat da sam dio ovog', napisao je ispod fotografije na kojoj je pozirao sa šalicom s logom 'Supertalenta'

Na svom Instagram Storyju otkrio je da je ovo za njega vrlo posebna večer. S obzirom da se epizode 'Supertalenta' ne smiju uživo, već unaprijed, glumac je uspio biti na dva mjesta u isto vrijeme.

Fabijan Pavao Medvešek igra predstavu Ljepotica i zvijer u trenutku emitiranja prve epizode Supertalenta
Instagram 

'A najluđe je to što u isto vrijeme dok se emitira danas prva epizoda, ja igram premijeru 'Ljepotica i zvijer' u Lisinskom', otkrio je Fabijan.

Inače, u novoj sezoni showa 'Supertalent' došlo je do promjene u žiriju. Uz staru postavu, Davora Bilmana, Martinu Tomčić i Maju Šuput, po novome, glumac Fabijanom Pavao Medvešek zamijenio je glumca Janka Popovića Volarića.

Maja Šuput poziralal s Fabijanom Pavlom Medvešekom
Instagram 

'Nakon pola desetljeća u našu malu, voljenu, ponekad disfunkcionalnu, ali složnu televizijsku Supertalent obitelj umjesto Janka došao je Fabijan. Kako se snašao, prosudit ćete sami na jesen, a ja sam novog kolegu odmah 'krstila' fotkom da vidim kako mi stoji. A sad da čujem što mislite o novom članu i najbitnije kako će izgledati na mojim društvenim mrežama?', napisala je tada Maja uz njihovu zajedničku fotografiju.

Podsjetimo, potkraj svibnja Fabijan Pavao vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Karlom Abra­mović, a njihovu slatku tajnu otkrili su njihovi prijatelji koji su nakon izmjene zavjeta u crkvi u pitoresknom Motovunu podijelili snimke i fotografije nasmijanih supružnika.

Instagram Vjenčanja Fabijana Pavla Medvešeka i Karle Abramović

U travnju ove godine doznalo se za njihove zaruke nakon što je Fabijan objavio fotografiju iz Istre uz poruku: 'Bilo je dobro. Hvala, dečki. Ženim se.' Iako više nije govorio o vjenčanju, ovaj je put samo za Story u povodu angažmana u ‘Supertalentu’ progovorio o najvažnijim trenucima sa svojom dragom za koju je u podcastu ‘Inside Story’ otkrio da mu je najveća podrška i kritičar.

- Vjenčanje je bilo vjerojatno najljepši dan u mom životu... Sve nam je išlo na ruku, od organizacije do raspoloženja, a onda se dogodila kiša, ono čega se svi boje kad organiziraju vjenčanje. No u našem slučaju donijela je neku ljepotu! Uz to, svi su prijatelji navijali za nas pa uz tako dobru energiju nije ni moglo proći drukčije. Prekrasno - prisjetio se pobjednik showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

Fabijan Pavao Medvešek je novi član Supertalenta
Nova TV 

Fabijan je otkrio i kako su ga prihvatili iskusni članovi žirija Maja Šuput Tatarinov, Martina Tomčić Moskaljov i Davor Bilman.

- Odlično su me prihvatili, ugodno se osjećam u njihovu društvu, nevjerojatno je kako te takav pritisak i odgovornost zbliže. Nadam se da će publika to prepoznati - rekao je Pavao.

U galeriji pogledajte više fotografija kazališni, televizijski i filmski glumca koji je postao miljenik žena.

Instagram Fabijan Pavao Medvešek