Na dan kada je preminula kraljica Elizabeta II., svijetom se veoma brzo proširila informacija da se s njome jedini nije stigao oprostiti njezin unuk, princ Harry.

Kada je postalo jasno da to nije istina te da se gotovo nitko nije stigao oprostiti s kraljicom, britanski su mediji počeli pisati da je Harry posljednji doznao vijest, točnije pet minuta prije javnosti.

Poznato je da su odbjegli par, Meghan i Harry, trenutno najomraženiji članovi kraljevske obitelji otkako su odlučili otići s dvora, odreći se svih kraljevskih dužnosti i život nastaviti u SAD-u pa ni ne čudi što se trenutno o njima piše samo najgore. 

Princ Harry i Meghan Markle na meti su loših komentara javnosti
Profimedia 

Bez obzira na to, u jednom se trenutnu oglasila čak i Buckinghamska palača koja je negirala sve zbog velikog nepoštovanja koje se tako širilo. 'Javnost je bila informirana o kraljičinoj smrti tek nakon što je obaviješten svaki član kraljevske obitelji', istaknuo je glasnogovornik palače u rijetkom obraćanju o tako privatnoj temi.

Sada se ponovno ova tema vratila na repertoar, a nove informacije kažu da je Harry jedan od posljednjih stigao u dvorac Balmoral, u kojem je preminula kraljica Elizabeta, zbog sukoba s ocem, kraljem Charlesom, koji mu nije dozvolio da dovede sa sobom i suprugu Meghan Markle.

Princ Harry je bijesan na oca i brata zbog Meghan
Profimedia 

'Harry je bio toliko preokupiran time da i Meghan krene u Balmoral da je propustio let. Otac ga je nakon toga pozvao na zajedničku večeru, međutim, Harry je to odbio. Otišao je iz Balmorala prvim letom za London', otkrio je anonimni izvor. On je bio prvi koji je napustio omiljeni dvorac preminule kraljice Elizabete.

Nedavno je postalo javno da je Meghan tražila da je kralj osobno primi u četiri oka kako bi izgladili odnose. Navodno je kralju poslala pismo i tražila sastanak s njim kako bi mu objasnila poziciju Harryja i nje te razriješila neke trzavice iz prošlosti.

Svađe u kraljevskoj obitelji
Profimedia 

Ipak, to se nije dogodilo, kralj je upit odbio, što znači da ratna sjekira ni sada nije zakopana.