Sarah Jessica Parker pojavila se na premijeri svog novog filma 'Hocus Pocus 2' i prvi put je tom prilikom pokazala svoje kćeri blizanke, preslatke 13-godišnjakinje koje su sudeći po viđenom naslijedile modni ukus svoje majke.

Naime, Sarah Jessica se na premijeri nastavka kultne horor-komedije 'Hocu Pocus' pojavila u društvu supruga Matthewa Brodericka, ali i kćerkica koje inače skriva od javnosti kao zmija noge. Javnost je sve ove godine jako rijetko imala priliku vidjeti kćeri slavnog para, a ovo je prvi puta da ih je njihova majka odlučila dovesti na službenu premijeru nekog svog filma.

Kćeri Sarah Jessice Parker na filmskoj premijeri
Profimedia 

Djevojke, Tabitha i Marion, imaju 13 godina te su slika i prilika svoje majke. Dotjerane i jako stylish, odmah su postale fashion senzacija, a mnogi su komentirali kako su besprijekoran modni ukus naslijedile od majke koja je prozvana jednom od najvećih ikona stila svih vremena.

Sarah Jessica Parker je oduvijek željela da joj kćeri žive povučeno
Profimedia 

Prije ovog javnog pojavljivanja, Sarah Jessica i njezin suprug Matthew skrivali su svoje djevojčice od očiju javnosti te su se očajnički trudili pružiti im što normalnije i zdravije odrastanje, bez medijske pompe. Tako su se dosad njihove fotografije koje su snimili paparazzi mogle nabrojati na prste jedne ruke, pa je ovo pojavljivanje rijetka prilika da javnost vidi kako izgledaju.

Sarah Jessica Parker na premijeri filma 'Hocus Pocus 2'
Profimedia 

Mnogi su komentirali kako su slične ocu, a definitivno se svi slažu da su izrasle u prave mlade dame. Inače, djevojke su odrasle u New Yorku u stanu u blizini onoga u kojem je snimana serija 'Seks i grad', a koja im je proslavila majku.

Sarah Jessica i Matthew su Tabithu i Marion dobili uz pomoć surogat majke, a par inače ima i sina Jamesa koji se bavi glumom kao i njegovi roditelji.

Prisjetite se Sarah Jessice Parker kroz godine u našoj fotogaleriji.  

Profimedia Sarah Jessica Parker prozvana je ikonom stila