Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOTALNO SE ZAPUSTIO: Bio je u ljubavnom trokutu s holivudskom ljepoticom, a sad mu se teško sagnuti zbog trbuha

Russell Crowe se promijenio od vremena filma 'Gladijator'.

 Russell Crowe se udebljao Izvor: Profimedia

Russell Crowe, legendarni Gladijator, prije 20-ak godina bio je tiha patnja žena diljem svijeta. Osvojila ih je tužna i dramatična sudbina njegovog lika u istoimenom filmu, ali i njegovo isklesano tijelo i savršen ‘six pack’ na trbuhu.

Premotamo li vrijeme do današnjeg dana, od njegove fatalne privlačnosti i savršene figure malo je ostalo, a isklesane trbušne mišiće je vjerojatno i sam zaboravio.

U posljednjih nekoliko godine sve se češće piše o njegovoj prekomjernoj kilaži, a na novijim se fotografijama njegova linija poprilično zaokružila.

 Russell Crowe u filmu Gladijator Izvor: Profimedia

Russell je ovog ljeta snimljen u Rimu sa svojom, 26 godina mlađom djevojkom Britney Theriot, a njegovi su fanovi ostali zapanjeni njegovim izgledom.

Ne samo da je glumac nabio kilograme, već se generalno toliko zapustio da mu očito nije smetalo ni to što mu trbuh ispada ispod majice preko hlača pred paparazzima.

Russell i Britney su u vezi od 2020. godine, a vrijeme zajedno često provode na teniskim terenima. I najnovije fotografije prikazuju ih kako igraju tenis, a na njima je vidljivo da je glumcu trbuh još narastao pa čak ima poteškoća pri saginjanju.

 Russell Crowe i Britney Theriot u Rimu Izvor: Profimedia

Podsjećamo, Crowe koji je ove godine napunio 58. godina pozornost javnosti je često privlačio svojim ljubavnim životom, a posebno se pamti kako se našao u ljubavnom trokutu sa slavnom glumicom.

Glumac se 2018. razveo od supruge Daniella Spencer nakon 15 godina braka u kojem su dobili sinove Tennysona i Charlesa, a vrlo često se komentira da je njegova trenutna djevojka fizički vrlo slična njegovoj bivšoj supruzi.

 Russell Crowe se udebljao Izvor: Profimedia

 Nije skrivao da ga je razvod teško pogodio.

'Volio sam Danielle od 1989. i to se nikada neće promijeniti. Znalo se dogoditi da se zagledam u nju i pitam: 'Kako sam podbacio u ovome?' I dalje ne mogu probaviti tu činjenicu jer se moji osjećaji za nju nikad nisu promijenili', ispričao je 2015. za The Sunday Times.

Osvrnuo se i na mogućnost da ikad obnove svoju ljubav. 'Jednom kada se nečemu posvetim, držim se toga pa se nikad ne zna', rekao je Crowe.

2000. godine, u vrijeme svoje najveće slave, Russell se našao u ljubavnom trokutu. Naime, spetljao se s glumicom Meg Ryan koja je u to vrijeme bila u braku s kolegom glumcem Dennisom Quaidom.

 Russell Crowe igra tenis Izvor: Profimedia

Nakon što je vijest šokirala javnost, Quaid je podnio zahtjev za razvod. Ryan je negirala da je za krah devetogodišnjeg braka kriva samo ona i isticala da je i Quaid bio nevjeran. Meg i Russell nisu potrajali, a njihov film je imao osrednje ocjene i pokazao da bilo kakav publicitet nije uvijek dobar.

Kako se Russell Crowe mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image