Najuspješniji igrač golfa Tiger Woods, pravog imena Eldrick Tont Woods, iza sebe ima karijeru koju priželjkuje svaki sportaš, ali s njom je došao i teret slave s kojom se Tiger nije uvijek znao najbolje nositi. Naime, iako je osvojio najviše turnira od bilo kojeg igrača golfa, 2009. godine sve je palo u sjenu kada je u javnost isplivala ekstremna seks-afera koja mu je uništila ugled.

Naizgled požrtvovni obiteljski čovjek razotkriven je kao serijski varalica i ovisnik o seksu koji je svoju suprugu varao s doslovno stotinama žena. U veoma je kratkom izgubio sponzorske ugovore, a u nekoliko je mjeseci ostao bez 12 milijuna dolara zarade. Ubrzo se prijavio na rehabilitacija i odvikavanje od seksa, a supruga Elin Nordegren mu nije oprostila prevare pa su se razveli u kolovozu 2010. godine.

Tiger Woods i njegova bivša supruga koju je varao
Profimedia 

No, sve je započelo sa samo jednom preljubnicom i zavodnicom – koja je pokrenula lavinu. Radi se o zanosnoj Rachel Uchitel koja je te skandalozne 2009. odlučila biti prva u nizu žena koje su otkrile da su imale aferu s Woodsom. U kratko je vrijeme ljepotica postala ‘lice nevjere’ u medijima diljem svijeta, a njezinu ispovijest o seksi odnosu s Tigerom pratila su brojna druga priznanja drugih žena, modela, manekenki i prostitutki, a s kojima je Tiger imao romanse.

Rachel Uchitel je najpoznatija ljubavnica svijeta
Profimedia 

Iako je od njezine afere s golferom prošlo 13 godina, ona je i dalje najpoznatija kao ‘Tigerova ljubavnica’. Isprva joj je afera, kao i medijski linč koji se protiv nje poveo, uništila karijeru te nije mogla pronaći niti jedan posao, no Rachel se brzo dočekala na noge i odlučila svoj skandal unovčiti . Tako je s HBO-om snimila dokumentarac ‘Tiger’ u kojem je otkrila sve detalje njihove veze, a sklopila je i ugovor sa samim golferom koji joj je dužan isplaćivati goleme svote novca kako bi barem neke pikanterije i prepiske poruka zadržala dalje od očiju javnosti.

Inače, cijela afera započela je još 2008., kada su se Tiger i Rachel upoznali putem bivšeg igrača bejzbola Dereka Jetera koji je bio njihov zajednički prijatelj.

'Znala sam da vara ženu otkad sam ga prvi put vidjela, mnogo prije nego što smo krenuli našu priču', rekla je Rachel jednom za The Times, ipak misleći da je imala poseban status u njegovim očima. To naravno nije bilo tako jer je Tiger imao brojne druge žene s kojima je također spavao.

Zbog navodno slomljenog srca i ponosa je Rachel i odlučila sve reći javnosti. Iako joj isprva nije bilo lako zbog tračeva i osuda koje su se oko nje plele, danas je ipak uspjela pronaći sreću. Uspješna je poduzetnica i vlasnica noćnog kluba, dva puta se bila udavala i razvodila, a majka je jednog djeteta. Mora se priznati da i u petom desetljeću života, u 48. godini izgleda sjajno.

Još fotografija Tigera Woodsa i njegove bivše supruge Elin pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram, Profimedia Tiger Woods je godinama varao suprugu Elin Nordegren