Maja Šuput jučer se svojim pratiteljima javila sa zagrebačkog aerodroma, a taman kad su pomislili da se sprema na novo putovanje sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom, pokazalo se da je sa svojim bendom otputovala na nastup u njemačkom Frankfurtu odakle se javila videom u kojem se malo našalila.

Sletjeli smo u Frankfurt, evo bend. Samo da se zna da se bend vozi avionom, a ne,kao ostali muzičari, kombijem. A, ne, ne, Maja i bend ‘do jaja’ se voze avionom’, našalila se .

Nije zaboravila svoje fanove počastiti nidnevnom dozom Blooma’ koji se za vrijeme njenog odsustva odlično zabavljao s tatom Nenadom.

Bloom Tatarinov na livadi
Instagram 

Na fotografiji koju je objavila nasmijani Bloom trčkara po livadi na zagrebačkom Tomislavcu u zelenoj jaknici i bijelim hlačama.

Podsjećamo, puno su pozornosti nedavno privukle Majine neobrađene fotografije nakon predstavljanja njene kozmetike, a sad je iz arhive procurila njena fotografija stara 16 godina.

Radi se o fotografiji iz 2006. godine na kojoj Maja pozira u vjenčanici koju je nosila na reviji vjenčanica i svečanih odijela na Danima vjenčanja.

Maja Šuput s 27 godina
Jurica Galoić/PIXSELL 

Maja je tad imala 27 godina i izgleda puno drugačije nego danas. U to je vrijeme furala mladenački izgled, a nosila je riđu kosu dužine do ramena za razliku od današnje platinasto plave kose koju često nadopuni ekstenzijama.

Bilo kako bilo, Maja nam se do sad pokazala u brojnim izdanjima i različitim stilovima odijevanja, no u svakom slučaju, moramo priznati da izgleda odlično u svakom izdanju.