Za podcast Meghan Markle u kojem otkriva tajne kraljevske obitelji, ali progovara i o mnogim njoj osobno bitnim temama poput feminizma ili mentalnog zdravlja, znaju već i vrapci na grani, a sada je otkrila i detalje o tome kako vidi budućnost svoje kćerkice Lilibet.

Naime, bivša vojvotkinja je majka sinčića Archiea i malene Lilibet, a koje je dobila u braku s princem Harryjem. Znamo da par štiti svoje potomke od medija i javnosti koliko je god to moguće, a tek rijetko objave pokoju fotografiju svoje djece, pa je ovaj Meghanin otvoren istup u kojem je progovorila o kćerkici iznenadio svijet. Bivša glumica tako je otkrila što želi za svoju jedinu kćer kada ona odraste.

Meghan Markle za svoje je podcast otkrila detalje o Lilibet
Profimedia 

U posljednjoj epizodi podcasta 'Archetypes’ Meghan je tako ugostila Paris Hilton I Ilizu Shlesinger te je pričala o tome kako se žene karakterizira ‘droljama’ zbog ponašanja koje se muškarcima dopušta, odnosno čak ga se za njega i hvali. U tom je kontekstu Meghan otkrila kako se nada da će njezina kći odrastati u svijetu u kojem će seksualizacija i objektivizacija žena biti rijetka pojava. Naglasila je kako se iz dubine duše nada kako će Lilibet znati da njezina vrijednost nije vezana isključivo uz to je li lijepa ili nije.

‘Želim da moja Lili bude obrazovana, želim da ona sama želi biti motivirana, inteligentna i ponosna na sebe zbog svojih postignuća’, rekla je te dodala kako se nada da će Lili vjerovati prvenstveno u svoje snove i mogućnosti te će znati da joj nije potrebno lijepo lice kako bi bila vrijedna ljubavi i poštovanja.

Još fotografija Meghan Markle i njezine obitelji pogledajte u fotogaleriji.

Profimedia Princ Harry i Meghan Markle imaju sina Archieja i kći Lilibet