Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROMIJENIO MIŠLJENJE? Lovren pozivao na bojkot Disneyja zbog LGBTQ sadržaja, a sad preporučuje seriju s gay scenama

Dejan Lovren preporučio je seriju o Jeffreyju Dahmeru.

 Dejan Lovren završio je školu za elektroinstalatera Izvor: Story arhiva

U travnju ove godine hrvatski nogometaš Dejan Lovren privukao je mnogo pozornosti objavivši da je otkazao pretplatu na streaming servis Disney+ jer mu je zasmetalo kad su najavili da namjeravaju povećati količinu LGBTQ sadržaja.

'Upravo sam otkazao svoju pretplatu na Disney+. Odvratni su’, napisao je Lovren tom prilikom i dodao poziv na bojkot. Za one kojima njegova poruka nije bila dovoljno jasna, dodao je i emotikon koji povraća.

Nedugo nakon toga podijelio je objavu konzervativne američke spisateljice i aktivistice Candace Owens.

‘Vrbovatelji djece i pedofili. Sad su otvoreno priznali da ima ne toliko tajnu agendu s vašom djecom. Ovo je smrt Disneyja’, navela je Owens u objavi koju je podijelio i Lovren.

Owens je u svojoj objavi podijelila Disneyjevu objavu u kojoj su se oglasili protiv zakona kojim se nastavnicima javnim školama i odgojiteljima u javnim vrtićima u američkoj saveznoj državi Floridi brani raspravljanje o seksualnoj orijentaciji i identitetu.

Dejan Lovren je tom prilikom i više nego jasno dao do znanja da mu smeta LGBTQ populacija pa je vjerojatno iznenadio svoje pratitelje kojima je sad pak preporučio seriju o Jeffreyju Dahmeru, serijskom ubojici koji je često pohodio gay barove gdje je i pronalazio mnoge od svojih žrtava.

Na svom je službenom Instagramu podijelio scenu iz Netflixove serije ‘Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ uz poruku: ‘Bolesna serija. Nevjerojatna gluma. Pogledajte je’.

Njegov je Instagram story u međuvremenu istekao (ili ga je obrisao), no netko ga je uspio zabilježiti screenshotom i podijeliti na Twitteru.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image