Meghan Markle (41) dala je veliki intervju za američki lifestyle magazin Variety o kojem se ne prestaje pričati.

Stručnjaci za govor tijela su proučili ponašanje bivše glumice i tvrde da je kopirala Juliju Roberts kako bi se činila ugodnom i prijateljski raspoloženom te poput djevojčice. Smijala se i radila izraze lica koji su podsjećali na slavnu glumicu.

Meghan se šalila i čak ležala na trbuhu dok je njihala noge, a pritom je priznala da voli romantične komedije, posebno film 'Kada je Harry sreo Sally' prije nego što je istaknula: 'Ubacite Juliju Roberts u bilo što i bit ću velika obožavateljica toga'.

Stručnjakinja za govor tijela Judi James rekla je za Daily Mail da je Markle izmijenila niz osobnosti tijekom intervjua, od 'otrcane mame' do 'elegantnog modela'.

'Čini se da se feministica i globalna aktivistica maknula s pozornice i promijenila je govor tijela te sada podsjeća na Juliju Roberts', istaknula je.

Meghan Markle se ponaša poput Julije Roberts
Profimedia 

Inače, Meghan je dala intervju za Variety nekoliko tjedana prije smrti kraljice Elizabete II., a onda ga je ponovno snimila nakon što je ona preminula 8. rujna. Navodno je ranije kritizirala kraljevsku obitelj, no u novoj verziji je pohvalila Elizabetu za njezinu toplinu i vodstvo.

Meghan Markle je izmijenila intervju zbog smrti kraljice Elizabete II.
Profimedia 

Ipak, izbjegavala je komentirati ostale članove kraljevske obitelji. Iz magazina Variety nisu htjeli otkriti što je Meghan izjavila u ranijem intervjuu, a malo prije toga je rekla za časopis The Cut da je 'Harry izgubio svog oca'.