Voditeljica Anja Alavanja Viljevac podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama kako su si njezini sinovi međusobna podrška. Naime, stariji sin morao je napisati zadaću, a u tome ga je bodrio mlađi sin voditeljice.

'Ali kako on mora sjediti kraj svog brace dok piše zadaću', napisala je.

Anja Alavanja Viljevac objavila presladak prizor sa sinovima
Instagram 

Podsjetimo, suprug Vedran i Anja zajedno su u travnju 2021. godine dobili sina Dana, a iz prošlog braka s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem Anja ima dva sina - Ivora i Jakova.

U rujnu 2021. godine Anja i Vedran stali su pred oltar, a nedavno je za Story govorila o svom sinu Ivoru koji je nakon desetipolgodišnjeg sina Jakova postao prvašić.

'Najzahtjevnije mi je uhvatiti ritam ranog odlaska u krevet. Ljeto je napravilo svoje i teško ih je natjerati u krpe prije 23 sata. Ja već padam s nogu, a oni bi još samo malo. Sad smo na 22.30, a kad počne škola, u 22 sata moraju već biti u dubokom snu jer će u suprotnom u 7 ujutro biti suza, kako kod njih tako i kod mene. Kupili smo torbu, vrlo jednostavnu, s detaljem koji mu se ne sviđa, a riječ je o nogometnoj lopti. Naime, stariji brat je lud za svime što ima veze s nogometom pa Ivor, naravno, automatski nije. No nekako će preživjeti taj detalj', rekla nam je Anja.

'S obzirom na tvrdnje da je škola glupa i da će se ispisati kad krene, majčinski mi instinkt govori da se i ne veseli previše. Ovo mi je drugi školarac pa imam nešto utakmica u nogama. Veseli me što će imati nove obaveze, što završava ovo ljetno 'meni je dosadno' razdoblje', dodala je Anja.

Nedavno je objavila i snimku najmlađeg sina i nasmijala pratitelje. 'Znala sam da nije dobro kad zašuti. Moja maskara', napisala je kratko. Naime, sin je odlučio uzeti maminu maskaru i malo se 'poigrati' njome, pa je imao maskaru po cijeloj glavi.

Anja Alavanja ima trojicu sinova
Instagram