Domaća voditeljica Mirna Maras Batinić uživa u plodovima jeseni. Tako je pratiteljima na Instagramu otkrila da je prvi put sa suprugom pekla kestene.

'Prvi put ih pečemo. Nemamo pojma što radimo, ako ćemo iskreno', napisala je Mirna. 

Mirna Maras prvi put pekla kestene
Instagram 
Mirna Maras prvi put pekla kestene
Instagram 

'Fini su, stvarno jesu', dodala je.

Mirna Maras prvi put pekla kestene
Instagram 

Nedavno je Mirna bila na otvaranju novog EDURO Concept Storea u sklopu Family Malla u Zagrebu. Svoju vitku figuru istaknula je u ljubičastom odijelu, a uz njega je iskombinirala srebrne salonke s trendi prozirnim detaljima.

Mirna Maras Batinić u braku je sa Željkom Batinićem
Željko Batinić, Mario Poje, Branimir Kralj 

Na svom Instagramu voditeljica je podijelila i jednu zanimljivost s događaja. Naime, njen suprug Željko bio je zadužen za fotografiranje na događaju pa je tako između ostalih poznatih lica, fotografirao i svoju suprugu.

Evo me muž na eventu slika', napisala je Mirna na Instagram Storyju uz snimku supruga dok je fotografira.

Željko Batinić je suprug Mirne Maras
Instagram 

Podsjetimo, Mirna i njezin suprug Željko u rujnu su proslavili svoju šestu godišnjicu braka, a zajedno imaju kćerkicu Meri.

Na društvenim je mrežama pratiteljima prije nekoliko mjeseci otkrila kako ju je Željko osvojio.

'Nježan, pažljiv, dobar, pazi a te neke male, a važne detalje. Ma divan. I osvojio me za tren', rekla je voditeljica. Svoje sudbonosno 'da' izgovorili su 2016. godine u tajnosti u centru Zagreba.

Mirna Maras i Željko Batinić u braku su pet godina
Instagram 

Mirna ima i sina Niku s glumcem Marijem Valentićem. Voditeljica je otkrila da je upravo on razlog kako je s bivšim suprugom i nakon razvoda uspjela ostati u dobrim odnosima.

'Lako je – misliti samo na dijete, njegovu dobrobit i to je to. Mjesta za svakojaka ega tu ne smije biti', rekla je Mirna.

S Valentićem je 2007. 'ušla u mirnu luku' u tajnosti na Mljetu, a u braku su dobili sinčića Niku. Zajedno su bili šest godina, a prohodali su tako što je on nabavio njezin broj mobitela i počeo joj se javljati. Između njih je odmah zaiskrilo, a ubrzo su otputovali u Grčku gdje su se i zaručili.