Članovi kraljevske obitelji su u javnosti obično slika i prilika savršeno uglađenog ponašanja i ostavljaju savršen dojam. Gotovo uvijek su pristojni, profesionalni i fokusirani na zadatak koji obavljaju, bilo da se radi o otkrivanju spomenika, otvaranju bolnica ili druženju sa svojim podanicima, no, kako su naposljetku i oni samo ljudi, i njima se, doduše u rijetkim trenucima, omakne da pokažu prave osjećaje, a jasno je da nisu baš uvijek dobre volje.

Od kralja Charlesa do gotovo uvijek savršene Kate Middleton, skoro svaki član britanske kraljevske obitelji 'uhvaćen' je u trenutku kad je izgubio živce, a mi smo se odlučili prisjetiti kako je to izgledalo.

Charles i penkala

Kad je kralj Charles, nakon dugih godina čekanja, napokon stupio na britanski tron, oči cijelog svijeta bile su uperene u njega.
Charles je većinu svojih zadaća obavljao savjesno i sa savršenom izvedbom, što mu vjerojatno nije lako padalo budući da je upravo bio izgubio majku, no mnogima je za oko zapelo i nekoliko komičnih trenutaka kad je imao problema s penkalama.

Živce je izgubio tijekom potpisivanja knjige posjetitelja prilikom posjeta Dvorcu Hillsborough u Sjevernoj Irskoj kad mu je tinta iz penkale procurila na ruke.

‘Mrzim ovo’, rekao je. Iako je uspio obrisati ruke, bilo je očito da je bio jako frustriran ovom situacijom pa se na odlasku čuje kako govori: ‘Ne mogu podnijeti ovu prokletu stvar, svaki glupi put’.

Ipak, kasnije se i sam šalio na svoj račun u vezi penkala pa je, kad mu je jedna podanica donijela jednu na poklon, olovku odmah proslijedio Camilli uz komentar: ‘Ove su stvari baš nepouzdane’.

Mrštenje Kate Middleton

Prilikom većine pojavljivanja u javnosti, Kate je oličenje simpatičnosti i veselja te s njenog lica ne silazi osmijeh, no da i ona ponekad ustane na krivu nogu dokazuju fotografije s njenog i Williamovog posjeta Poljskoj na kojima se vidi kako je Kate neraspoložena pa čak i kako se mršti na supruga.

Ljuta Kate Middleton
Profimedia 

Samo nekoliko sati ranije veselo se smješkala prilikom posjeta predsjedničkoj palači pa nije jasno što ju je u međuvremenu naljutilo.

Bijes princa Harryja

Harry se zbog svoje Meghan uspio posvađati s većinom svoje obitelji pa jedan običan kamerman nije imao baš nikakve šanse da se izvuče zbog bezobzirnog ponašanja.

Naime, kad su 2018. Meghan i Harry bili u posjetu Maroku, jedan se kamerman pokušao približiti trudnoj Meghan malo previše za Harryjev ukus, a on mu je jasno dao do znanja što misli o tome.

Princ Harry odgurnuo je kamermana od Meghan Markle
ITV screenshot 

Prilikom približavanja, kamerman je navodno jedno dijete slučajno udario opremom za snimanje, a Harry je odmah prekinuo razgovor, istupio ispred Meghan i sa strogim izrazom odgurnuo kameru.

Kraljičina ljutnja

Kraljica Elizabeta jednom je izgrdila princa Williama pred očima cijelog svijeta. Naime, tijekom pojavljivanja kraljevske obitelji na balkonu za ceremoniju Trooping The Colour 2016., William je, pokušavajući umiriti malog princa Georgea, čučnuo do sina.

Kate Middleton, princ William, princ Harry, kraljica Elizabeta, princ George
Profimedia 

Njegovoj baki se to nije svidjelo pa je na fotografijama vidljivo kako ga grdi i govori mu da se uspravi, a William se nakon toga brže bolje uspravio izgledajući pomalo posramljeno.

Psovke princa Philipa

Pripadnici plemstva obično se ponose svojom suzdržanošću, no to ne znači da neki od njih nemaju itekako oštar jezik. Princ Philip poznat je po tome da je znao odbrusiti ljudima, a ‘najslavnija’ epizoda dogodila se 2015. kad je izgubio strpljenje pozirajući za grupnu fotografiju.

‘Samo uslikaj je***u fotku’, navodno se otresao na fotografa što je nasmijalo ostatak obitelji.