James Middleton je najmlađe od troje Middleton djece. Naime, on je mlađi brat Pippe i Kate Middleton, supruge princa Williama i buduće kraljice Velike Britanije, a znan je i kao 'crna ovca' svoje inače jako uzorne obitelji. Sada je ponovno šokirao javnost – nazvavši svoju novu mezimicu po praunuci kraljice Elizabete, Isli Philips.

Naime, James se bavi uzgojem pasa te je upravo u svoju pseću 'obitelj' dodao još jednog psića, zlatnu retrivericu Islu. Inače James ima čak 7 pasa, a ovog ljeta jedna njegova kujica donijela je na svijet i leglo od 8 štenaca. Tako se pohvalio fotografijom svoje supruge, Alizee Thevenet, koja je pozirala s novim članom pbitelji te je u opis fotografije napisao ‘Moje zlatne djevojke’.

Malena slatka Isla je tako potomak Jamesove kujice Mabel, a on je objasnio kako joj je to ime dao kako bi odao počast škotskim korijenima njezinih predaka, no izvori bliski Buckinghamskoj palači tvrde da ostatak kraljevske obitelji nije pretjerano oduševljen idejom da se jedan običan pas zove istim imenom kao i praunuka kraljice Elizabete. Podsjetimo se, Isla Philips je unuka princeze Anne i kći njezinog sina Petera Philipsa.

Buckinghamska palača je navodno ovim Jamesovim potezom pomalo uvrijeđena, ali ne mogu ništa službeno učiniti jer brat Kate Middleton formalno nije član kraljevske obitelji već bliži srodnik jedne od članica, pa makar ona bila i buduća kraljica, pa se na njega kraljevska pravila ne odnose.

Inače, ovo nije prvi puta da je James završio na stupu srama zbog svojih poteza. On slovi za ekscentrika sklonog lošim poslovnim potezima. Naime, James Middleton već više godina za redom bilježi gubitke u svojoj tvrtci Nice Group London Limited koju je osnovao 2011. Riječ je o tvrtci koja se bavi izradom torti i kolača, ali nikako ne uspjeva ostvariti profit. Neprestano je u minusu, a duguje i vjerovnicima zbog čega se u jednom trenu našao na rubu bankrota, a navodno ga je iz ‘škripca’ spasila sestra Pippa.

James je u braku od prošle godine, a oženio se u najvećoj tajnosti s dugogodišnjom djevojkom Alizée Thevenet (33) na intimnoj ceremoniji u Francuskoj, a britanski mediji odmah su se počeli raspitivati tko je ljepotica koja je osvojila njegovo srce.

James Middleton obožava pse
Profimedia 

33-godišnja Alizée već nekoliko godina živi i radi u Londonu, gdje je postala i direktorica jedne tehnološke tvrtke. Kćer je umirovljenog diplomata Jeana-Gabriela Theveneta, a bliska je s oba roditelja. Upravo njezin otac je nedavno ponosno medijima rekao kako je njegova kćer jako sretna sa svojim dečkom, o kojem ima samo riječi hvale.

‘Alizée je jako sretna u vezi s Jamesom, jako su zaljubljeni. On je pravi šarmer i jako mi je drag’, rekao je Jean-Gabriel za britanski Daily Mail prije tri godine kada se pojavila informacija da brat vojvotkinje od Cambridgea ljubi francusku ljepoticu.

James Middleton oženio se s dugogodišnjom djevojkom 2021.
Profimedia 

James Middleton medijima je ispričao i kako su se upoznali, a za sve je očito bio zaslužan upravo pas! Kujica je šetala terasom kafića u kojem je bila Alizée te je djevojka mislila da je on konobar kada joj se došao ispričati za psa koji se oko nje motao, a upravo taj trenutak bio je presudan da se odmah zaljubi u Francuskinju.

Svoju vezu su godinu dana uspijevali sakriti od javnosti, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili na vjenčanju Lady Gabrielle Windsor i Thomassa Kingstona 2019. O privatnim detaljima i dalje mudro šute, a javnost o njihovoj vezi doznaje sve tek na kapaljku.

Alizée Thevenet inače je u Bruxellesu završila preddiplomski studij ekonomije i računovodstva, nakon čega je u Londonu magistrirala investicije i financije. Odrasla je u Francuskoj, no zbog prirode posla svog oca često se s obitelji selila, a živjela je u svim krajevima svijeta, od Čilea do Indinezije. Tečno priča engleski i španjolski, a obožava jedrenje te gaji ljubav prema psima baš poput svog supruga Jamesa.