Fabijan Pavao Medvešek i njegova supruga Karla postaju roditelji!

'Volimo te neke bitne i ključne stvari ostaviti nama, ali naravno nismo mogli sakriti da stiže, da nam netko stiže. Užasno sam uzbuđen i užasno se veselim, ali što će biti od toga ne znam', rekao je za InMagazin te dodao da treba pitati suprugu ispunjava li trudničke želje, ali on misli da ispunjuje.

Dodao je i da znaju spol bebe, ali nije htio otkriti. 'Zna se, zna se, ali... Stvarno jedino o čemu mi razmišljamo je da to dijete bude zdravo, i dobro i da nam dođe', naveo je.

Supružnici su se upoznali još u srednjoj školi, a sudbonosno 'da' izrekli su krajem svibnja u Motovunu.

'Pala nam je kiša. Ako mi nije 30 ljudi reklo na taj dan: 'Ako ti padne kiša na svadbu, bit će sretan brak. Tako se to kaže u Istri. Smiješno je, ali da', rekla je Karla za Story.hr kada su se ona i Fabijan pojavili u lipnju na Story Hall of Fameu.

Fabijan Pavao Medvešek će postati otac
Neva Zganec/PIXSELL 

Fabijan nam je tada otkrio osjeća li razliku kad su bili u vezi i otkad su u braku. 'Ja iskreno osjećam razliku. Ne mogu to opisati riječima, ali osjeća se razlika', ispričao je.

Karla je studirala u Engleskoj, a Fabijan u Zagrebu. Tada su vezu održavali na daljinu.

'Tijekom srednje škole imali smo najviše vremena jedno za drugo. To se tijekom studija promijenilo jer se na Akademiju dolazi u deset ujutro i odlazi u devet navečer, imaš samo sat vremena pauze i tada bismo se viđali. Naučili smo se na takav život pa se sada dobro nosimo s našim šarenim rasporedima', rekao je tada Fabijan za Story.